AP+ nový vizuál PET

ProfiCare PC-HTD 3030

Zobraziť katalóg
ProfiCare PC-HTD 3030
Fén na vlasy – s ionizátorom, s difuzérom, s kefkou, príkon 2200 W, funkcia automatického vypnutia, studený vzduch, 2 rýchlosti, možnosť nastavenia 3 rôznych teplôt
Super cena
27,47 € Ušetríte 1,13 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PROHT001 Produktové číslo:  PC-HTD 3030
ProfiCare PC-HTD 3030 27,47 € Momentálne nedostupné

ProfiCare PC-HTD 3030

Styling, ako keby ste boli v salóne? Tie najlepšie výsledky dosiahnete pomocou fénu na vlasy ProfiCare. Uchváti vás jeho jemnosť a šetrnosť pri starostlivosti o vaše vlasy. Precízne vyhotovenie fénu na vlasy dopĺňajú pridané funkcie, najmä ionizácia, studený vzduch a automatické vypnutie. Spoľahnúť sa môžete na výkonný motor s vysokou životnosťou a príkonom 2200 W. Pýši sa 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty. Súčasť balenia tvorí tvarovacia kefa a difuzér. Difuzér rovnomernejšie rozptyľuje vzduch okolo vašich kaderí. Prirodzene suší ako pri vysúšaní na vzduchu, tým pomáha potláčať krepovatenie vlasov a dosiahne tak perfektný konečný výsledok. Špeciálne otvory na prúdenie vzduchu v tvarovacej kefe vám pomôžu rýchlejšie dosiahnuť požadovaný účes.

Fén na vlasy ProfiCare PC-HTD 3030 Lifestyle
Fén na vlasy ProfiCare PC-HTD 3030 Vlastnosti/technológia

Kľúčové prednosti fénu na vlasy ProfiCare PC-HTD 3030

  • Fén na vlasy ProfiCare sa postará o to, aby boli vaše vlasy krásne, lesklé a zdravé
  • Vykúzli hladké a jemné vlasy vďaka ionizácii
  • Účinný motor s príkonom 2200 W
  • Vyznačuje sa 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty
  • Studený vzduch na dokonalú fixáciu účesu
  • Medzi pribalené nadstavce patrí tvarovacia kefa a difuzér
  • Bezpečnejšie použitie je zaistené funkciou automatického vypnutia

Ióny proti krepovitým vlasom

Fén na vlasy ProfiCare zaujme svojím vzhľadom a funkciami, ktoré zaistia šetrnú starostlivosť o vaše vlasy. Fénovanie pomáha vytvoriť hladký základ na následné natáčanie alebo žehlenie vlasov. Sušič vlasov ProfiCare je základom pre hladké a jemné vlasy pomocou ionizácie. Fén na vlasy s ionizátorom je založený na princípe negatívne nabitých iónov, ktoré vaše vlasy hydratujú a zároveň zabraňujú ich nežiaducemu vysúšaniu a krepovateniu. Zaistia tak, že si vlasy zachovajú svoj lesk, jemnosť a prirodzenú krásu. Tlačidlo na prúd studeného vzduchu umožňuje dokončiť styling s perfektným výsledkom bez toho, aby vlasy utrpeli akýmkoľvek zaťažením alebo prehriatím. Výrobca si dal záležať na bezpečnosti počas používania, a tak sa môžete spoľahnúť na funkciu automatického vypnutia.

Fén na vlasy ProfiCare PC-HTD 3030 Príslušenstvo

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ProfiCare PC-HTD 3030 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ProfiCare PC-HTD 3030. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ProfiCare PC-HTD 3030.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií