AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Progress Metallics EK3214

Zobraziť katalóg
Progress Metallics EK3214
4,5 8 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.7 l, príkon 2200W, materiál: nerez, automatické vypnutie, dvojitý plášť, filter, konektor strix, kontrolka prevádzky, ochrana pred chodom naprázdno, ochrana pred prehriatím, otočná základňa, podsvietený vypínač, skrytá špirála, tepelná poistka, ukazovateľ vodnej hladiny a úložný priestor pre kábel, typ filtra: vyberateľný, champagne
Kód:  SOUR998 Produktové číslo:  EK3214CHAMPALZDIR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Progress Metallics EK3214

Rýchlovarná kanvica Progress Metallics EK3214 Bočný pohľad

Rýchlovarná kanvica je okrem ohrevu vody aj dôležitou dizajnovou vložkou. Často môže práve kanvica zastať v miestnosti funkciu pomyselnej čerešničky na torte. Champagne nerezová rýchlovarná kanvica na vodu Progress zapadne do každej modernej kuchyne. Voda sa rýchlo ohreje vďaka príkonu 2200 W, vďaka čomu sa nemusíte obávať dlhého čakania na kávu. Ďalšou obrovskou výhodou je objem 1,7 l a súčasne aj vyberateľný filter. Tento model sa pýši zabudovanou ochranou proti ohrevu naprázdno. Ohrevná špirála rýchlovarnej kanvice Progress Metallics EK3214 nie je vidieť, pretože je zakrytá výhrevným dnom. Vďaka tomu sa pre vás vodný kameň stane už históriou. Automatické vypnutie spadá do funkcií, na ktoré si bez problémov hneď zvyknete. V takom prípade sa nebudete musieť báť nechať kanvicu bez dozoru. Na lepší prehľad výrobca pridal ukazovateľ vodnej hladiny. Super benefit prináša tým, ktorí sa strácajú v tom, či je prístroj v prevádzke alebo nie. Ako veľmi elegantné riešenie sa javí implementácia kontrolky chodu. Rotačná základňa umožňuje rýchlovarnú kanvicu kedykoľvek vziať a vrátiť ho späť aj z iného uhla.

Zaujímavé vlastnosti rýchlovarnej kanvice Progress Metallics EK3214

  • Rýchlovarná kanvica Progress pracuje s príkonom 2200 W
  • Použitý materiál: nerez
  • Kanvica má objem 1,7 l
  • Otočná základňa uľahčuje odkladanie rýchlovarnej kanvice
  • Poistka proti prehriatiu naprázdno
  • Vodoznak umožňuje okamžite určiť hladinu vody v kanvici
  • Výhrevná špirála je ukrytá pod teplovodivým dnom
  • Rýchlovarná kanvica Progress disponuje vyberateľným filtrom
  • Po uvarení vody sa prístroj sám vypne
Rýchlovarná kanvica Progress Metallics EK3214 Vlastnosti/technológia

Parametre a špecifikácia

Materiál
Nerez Hotovo!
Objem
1,7 l Hotovo!
Vlastnosti
Dvojitý plášť, Filter, Konektor Strix, Otočná základňa, Podsvietený vypínač, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Vlastnosti
Dvojitý plášť, Filter, Konektor Strix, Otočná základňa, Podsvietený vypínač, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Champagne Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, objednala jsem si tuto konvici. Dodaná konvice nemá příkon 3000W, ale pouhých 2200W. Recenzi, kde na daný daný stav upozorňuji, jste neschválili. Pročpak asi? A kdy u výrobku uvedete skutečný příkon?

Dobrý den, když je konvice nyní za původní cenu je to již verze s příkonem 3000W? Nebo stále s 2200W jako ve slevové verzi.

Dobrý den, jaký příkon má dodávaná konvice? Je to skutečně 3000W?

Diskusia a poradňa k Progress Metallics EK3214
Príslušenstvo pre Progress Metallics EK3214 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Progress Metallics EK3214. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Progress Metallics EK3214. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Progress Metallics EK3214.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií