Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Proscenic M8 PRO

Zobraziť katalóg
Proscenic M8 PRO
4,7 17 hodnotení
Robotický vysávač – s mopom, na mokré čistenie a na suché čistenie, doba prevádzky 256min, doba nabíjania 5h, hlučnosť 80dB(A), objem nádoby na prach 0.28l, automatické dobíjanie, vysypanie zásobníka do stanice, predvoľba miestností na upratovanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, vysávanie viacerých miestností, automatické vysypanie a prispôsobenie povrchu podlahy, ovládanie cez aplikáciu, prekoná prekážky do výšky 2 cm, čistenie pomocou programov, BLDC motor
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  PRORV504 Produktové číslo:  M8 PRO

Proscenic M8 PRO



S robotickým vysávačom Proscenic M8 PRO získate dva v jednom

Robotický vysávač Proscenic M8 PRO je určený na vysávanie tvrdých podláh aj kobercov a tiež na vytieranie. Robotický vysávač si dokáže sám zmapovať priestor v rozmedzí 360°, detekovať voľné plochy a prekážky a potom upratať váš byt.



Robotický vysávač Proscenic M8 PRO má základňu na vysypanie prachu a nabíjanie

Súčasne s automatickým vysávačom získate tiež základňu na automatické vysypanie prachu a nabíjanie vysávača Proscenic M8 PRO. Základňa je vybavená vreckom na zber prachu. Vrecko je dostatočne veľké s rozmermi 160 × 150 mm, vydrží vám tak na dostatočne dlhú dobu, než bude potrebovať vymeniť. Robotický vysávač je schopný si sám vyhodnotiť, kedy mu dochádza batéria alebo má plnú nádobku na prach a vyhľadá základňu. Po vysypaní nádobky alebo dobití batérie automaticky pokračuje v upratovaní, kde práve prestal. Automatický vysávač Proscenic je vybavený batériou s kapacitou 5 200 mAh, s ktorou vydrží upratovať po dlhých 256 minút.



Vysávanie alebo vytieranie s jedným prístrojom

Pri robotickom vysávači Proscenic M8 PRO si môžete zvoliť, či chcete svoj priestor vysať alebo vytrieť. Je vybavený nádobkou na prach s objemom 280 ml a nádobou na vodu s objemom 300 ml. Pri vytieraní si môžete navyše zvoliť z troch úrovní množstva použitej vody.



Boost na vysávanie kobercov

Robotický vysávač Proscenic M8 PRO rozpozná, či vysáva koberce, alebo tvrdé podlahy a tomu tiež prispôsobí svoj výkon. Ak nabehne na priestor s kobercom, prepne sa na svoj maximálny výkon. Po opustení kobercovej zóny sa prepne automaticky späť na normálny výkon. Pri vysávači Proscenic si navyše môžete vybrať z troch upratovacích módov. Disponuje tichým módom na trvalé čistenie, štandardným módom na denné upratovanie a silným módom na hĺbkové čistenie.



Bohaté príslušenstvo

Robotický vysávač Proscenic M8 PRO sa dodáva súčasne nielen so základňou, adaptérom a príslušenstvom na vytieranie, ale získate tiež navyše náhradné vrecká, filtre, kefy, handričky na vytieranie, diaľkové ovládanie a kefku na čistenie.

Proscenic M8 PRO Robot vacuum cleaner

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Proscenic M8 PRO

  • Robotický vysávač Proscenic M8 PRO je určený na vysávanie tvrdých podláh aj kobercov aj na vytieranie
  • S automatickým vysávačom získate tiež základňu na automatické vysypanie prachu a nabíjanie vysávača
  • Vysávač Proscenic je vybavený nádobkou na prach s objemom 280 ml a nádobou na vodu s objemom 300 ml
  • Môžete si zvoliť z troch upratovacích módov
  • Oceníte nízku hlučnosť 80 dB
  • Ovládať vysávač môžete pomocou mobilnej aplikácie ProscenicHome
  • Podporuje hlasových asistentov Alexa a Google

Proscenic M8 PRO Robot vacuum cleaner

Vysávač má nízku hladinu hluku

Proscenic M8 PRO má vylepšený systém vysypávania prachu z vysávača do základne, ktorý je redukovaný o jeden ťah smerom dole z vysávača. Vysypáva sa v priamom smere a jeho hladina hlučnosti sa tak znížila na iba 80 dB pri vyprázdňovaní.


Proscenic M8 PRO Robot vacuum cleaner

Aplikácia ProscenicHome

Robotický vysávač Proscenic M8 PRE môžete ovládať pomocou dobre fungujúcej aplikácie priamo z mobilného telefónu a podporuje 2,4 GHz. Môžete mu tam uložiť niekoľko máp na upratovanie a vždy zvoliť, ktoré miestnosti chcete práve upratovať. Túto možnosť využijete najmä v domoch s viacerými poschodiami. Aplikácia disponuje prednastavenými módmi, ako sú celkové upratovanie, delené upratovanie, upratovanie konkrétneho miesta alebo miestnosti či trebárs vytieranie. Rovnako tak si môžete navoliť digitálne zábrany, v ktorých miestach automatický vysávač upratovať nemá.

Proscenic M8 PRO Robot vacuum cleaner

Ovládanie vysávača pomocou hlasových asistentov

Robotický vysávač Proscenic M8 PRO je kompatibilný s hlasovými asistentmi Alexa a Google.

Parametre a špecifikácia

Počet bočných kief
1 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Automatické vysypanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
1 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Automatické vysypanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi, Google Assistant , Amazon Alexa Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je v balení česky manuál ? (Proscenic M8 PRO děkuji.

kde najdem aplikáciu v češtine /slovenštine

Jak jste na tom s hlučností samotného vysavače? Při vysávání a pohybu je při srovnání se starším vysavačem dosti hlučný a vyluzuje přitom "vrčivé" zvuky z převodovek a motorů.

Má tento robot aplikaci v češtině?

Diskusia a poradňa k Proscenic M8 PRO
Príslušenstvo pre Proscenic M8 PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Proscenic M8 PRO Robot vacuum cleaner. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Proscenic M8 PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Proscenic M8 PRO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Proscenic M8 PRO.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií