Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Prusa i3 MK2

Zobraziť katalóg
Prusa i3 MK2
5 12 hodnotení
3D tlačiareň 3D tlačiarne - tlačová plocha 250 x 210 x 200 mm, celkový modelovací priestor 10500 cm3, hrúbka vrstvy 0,05 mm, tryska 0,4 mm, tlačový materiál: struna 1,75 mm ABS, PLA, Petty, HIPS, Laywood, Laybrick; technológia tlače FDM; LCD displej, čítačka SD, USB 2.0
Kód:  DF512 Produktové číslo:  PRI-MK2-KIT-ORG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Prusa i3 MK2

Prusa i3 MK2 je model od Jozefa Průšu s vylepšeniami, aby ste dosiahli väčšie objekty, kvalitnejšie a za kratší čas. Druhá verzia má o 31 % väčšiu pracovnú plochu, je až o 40 % rýchlejšia, má plne automatickú kalibráciu, novú vyhrievanú podložku a bezúdržbovú tlačovú plochu. Nové možnosti 3D tlače pretavíte do jedinečných predmetov a prototypov, ktoré zhotovíte na vlastnom stole a s minimálnymi nákladmi oproti veľkým produkčným strojom.

Kľúčové vlastnosti

  • O 31 % väčšia pracovná plocha (10500 cm3 = 25 × 21 × 20 cm) a až o 40 % rychlejšia tlač
  • Plne automatická kalibrácia tlačovej plochy a otvorený dizajn na ľahkú manipuláciu
  • Vyhrievaná podložka s kompenzáciou studených rohov na rovnomerné chladnutie
  • Bezúdržbová tlačová plocha - žiadne sklo, žiadne lepidlo, žiadny ABS juice
  • 0,4 mm tryska (jednoducho vymeniteľná) s výškou vrstvy od 0,05 mm pre 1,75 mm tlačovú strunu
  • Široká podpora materiálov - PLA, ABS, PET, HIPS, Flex PP, Ninjaflex, Laywood, Laybrick, Nylon, Bamboofill, Bronzefill, ASA, T-Glas, filamenty s uhlíkovým vláknom, polykarbonát...
  • Jednoduchá farebná tlač po vrstvách
  • Špeciálne optimalizovaný firmware pre tichú tlač
  • Integrované LCD, tlač z SD karty alebo z počítača cez USB

Automatická 3D kalibrácia a presnosť

Tlačiareň využíva automatickú indukčnú kalibráciu, kedy si tlačiareň sama spočíta podľa 9 bodov podložky i jej zakrivenie. Tlačiareň automaticky kompenzuje rozdiely tak dobre, že podložka môže byť napevno primontovaná k rámu. Nové motory s integrovanou trapézovou skrutkou bez spojky sú výrazne presnejšie a umožňujú takzvaný hop, kedy sa tryska počas prejazdov mierne zdvihne. To sa prejaví dokonalým povrchom vrátane poslednej vrstvy, pretože tryska nenarušuje povrch, a zanechá krajší vizuálny dojem.

Nová podložka

Po dlhom experimentovaní bol nájdený dokonalý materiál, na ktorom je možné tvoriť. Špeciálny polymér drží všetky používané tavné struny bez nutnosti prípravkov, prežije zarytie horúcej trysky alebo kontakt so špachtľou. Tlačová podložka je tiež konštrukčne kompletne prerobená, aby nedochádzalo k prichyteniu objektov. Teraz má podložka niekoľko zón s rozdielnym výkonom, čím sa vyrovnala nižšia teplota v rohoch. Rovnomerne prehriata plocha znamená, že môžete tklačiť aj na okraji, bez toho aby bol následne problém s vybratím hotového diala.

Kompletné tlačové riešenie

Ide o stavebnicu, ktorú si musíte sám zložiť. Ničoho, sa ale nebojte. Montáž je detailne zdokumentovaná v manuáli vrátane ukážkových obrázkov. Rozhodne vás nečaká žiadne spájkovanie alebo podobne. Stačí len skrutkovanie a zapájanie konektorov. Samozrejme nechýba ani potrebné náradie na inštaláciu, softwarového vybavenia a kvalitná podpora samotného výrobcu, vďaka čomu si ho obľúbili použivatelia po celom svete.

Parametre a špecifikácia

Technológia 3D tlače
FDM Hotovo!
Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!
Hĺbka
210 mm Hotovo!
Šírka
250 mm Hotovo!
Výška
200 mm Hotovo!

Technológia 3D tlače

Technológia 3D tlače
FDM Hotovo!

Vlastnosti tlačového materiálu

Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!

Tlačový priestor

Hĺbka
210 mm Hotovo!
Šírka
250 mm Hotovo!
Výška
200 mm Hotovo!

Hrúbka vrstvy

Min. hrúbka vrstvy
0,05 mm Hotovo!

Počet hláv

Počet hláv
1 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne
» Všetky FDM tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je obsahem baleni i 1kg tiskové struny jako v eshopu Prusa? Pokud ano, jakou má barvu a materiál? Dá se případně i zvolit? Děkuji.

Dobrý den, kdy plánujete upravit cenu? Výrobce aktuálně prodává za 15 990,-

Je oznámen nový model tiskárny a kdo si objednal v určitém období před oznámením původní tiskárnu přímo u výrobce dostane 50% slevu na upgrade. Bude možné slevu získat i nějakým způsobem přes Alzu, když jsem ji kupoval u Vás?

Jen pro informaci, tato tiskárna je aktuálně vystavena na showroomu v Holešovicích a je možné si prohlédnout tisk z materiálu PLA. Je to opravdu zážitek, doporučuji. ;-)

Zdravim, chcem sa spytat ci sa jedna o model MK2s alebo je to len MK2 ???

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli by bylo možné koupit 3D tiskárnu už složenou nebo by byl někdo kdo by ji složil děkuji za případnou odpověď.

Proč prodáváte toto zboží 4 x dráž než ve světě ?

Můžu se zeptat kde je ta sleva na tiskárnu?? Tet koukám na Josefa Prusu a tam ji má za stejnou cenu a nemá nani žádnou akci tak mě zajímá kde ty slevy berete

pokud by měl někdo zájem prodávám ji, složenou, měsíc starou, top stav

Dobrý den, o jakou verzi se jedná MK2s nebo jen MK2 děkuji.

123
Diskusia a poradňa k Prusa i3 MK2
Príslušenstvo pre Prusa i3 MK2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prusa i3 MK2S.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií