Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Puma Transition Leggings W Dark Gra L

Zobraziť katalóg
Puma Transition Leggings W Dark Gra L
Legíny vyrobené z kvalitných a komfortných materiálov, na prednej strane Puma logo
Kód:  SPTms1184 Produktové číslo:  4056206083596 Stránky výrobcu
Puma Transition Leggings W Dark Gra L Predaj skončil

Puma Transition Leggings W Dark Gra L

Dámské sportovní legíny značky PUMA jsou určeny pro všechny ženy, které jsou neustále v pohybu. Legíny jsou vhodné pro veškeré sportovní, ale i volnočasové aktivity. Ideální na náročný sportovní trénink. Užijte si váš oblíbený sport s těmito značkovými legínami!

Klíčové vlastnosti

  • Dámské značkové legíny PUMA
  • Sportovní design, který působí moderně
  • Funkční materiál
  • Technologie dryCELL  perfektně odvádí pot
  • Přiléhavý střih
  • Ploché švy pro maximální pohodlí při pohybu
  • Pro všechny sportovní i volnočasové aktivity

Originální

Buďte stylová i při sportu! S těmito legínami s originálním designem značky PUMA budete nepřehlédnutelná! Legíny mají přiléhavý střih, který zdůrazní vaše křivky. Elegantní provedení pak dodá vašemu sportovnímu outfitu profesionální vzhled!

Pro maximální pohodlí

Ploché švy zajistí, že legíny při pohybu nikde netlačí a nedřou. Pohodlný a příjemný materiál zaručuje maximální komfort při náročných sportovních aktivitách. Technologie dryCELL dokonale odvádí pot a udržuje vás v suchu. A navíc, díky elastickému pasu tyto legíny perfektně padnou každé postavě! 

Materiál:
88 % polyester, 12 % elastin

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Puma Transition Leggings W Dark Gra L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma Transition Leggings W Dark Gra L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puma Transition Leggings Dunkel Gra W L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puma Transition Leggings Dunkel Gra W L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Puma Átmeneti Leggings Dark Gra W L.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií