AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Pure Fiji Sprchový gél z kokosového mlieka Mango 265 ml

Zobraziť katalóg
Pure Fiji Sprchový gél z kokosového mlieka Mango 265 ml
Sprchový gél pre čistú, obnovenú a vyživenú pokožku
Kód:  KSTE0221h

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pure Fiji Sprchový gél z kokosového mlieka Mango 265 ml Predaj skončil

Pure Fiji Sprchový gél z kokosového mlieka Mango 265 ml

Pure Fiji Sprchový gél z kokosového mlieka Mango je luxusný sprchový gél z kokosového mlieka, ktorý je vhodný pre všetky typy pokožky.Tento mimoriadny sprchový gél Vašej pokožku jemne a dôkladne čistí od prebytočného kožného mazu a nečistôt, hĺbkovo ju vyživuje a hydratuje, celkovo ju vyhladzuje a omladzuje, poskytuje jej maximálnu úľavu po náročnom dni.Zanecháva Vašej pokožku výnimočne jemnú, hladkú, hebkú, sviežu a nádherne prevoňanú mangom.

Aktívne látky:

Obsiahnuté extrakty z kokosového mlieka spolu s výťažkami z exotických orieškov a cukrovej trstiny Vašej pokožke dodajú potrebnú dávku vitamínov a výživy, chráni ju proti nepříznivostem vonkajších vplyvov, zamedzujú procesom predčasného starnutia.

Použitie:
Aplikujte na vlhkú pokožku, napeňte, potom opláchnite vodou.

Účinky:
Výsledkom aplikácie je perfektne čistá, hĺbkovo hydratovaná a vyživená, svieža a mladistvá pokožka, ktorá nádherne vonia po mangu.

Špecifikácia:

Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti.
Obsah: 265 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pure Fiji Sprchový gél z kokosového mlieka Mango 265 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pure Fiji Sprchový gel z kokosového mléka Mango 265 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pure Fiji Sprchový gel z kokosového mléka Mango 265 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií