Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

QardioArm

Zobraziť katalóg
QardioArm
5 3 hodnotení
Tlakomer – na pažu, bezdrôtový, s funkciou detekcie srdcovej arytmie pre iOS a Android, informácie spracováva aplikácia Qardio App, ktorá umožní rýchlu konzultáciu s lekárom
Kód:  QUARM005 Produktové číslo:  A100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

QardioArm

Starostlivosť o zdravie je veľmi dôležité. Urobte prvý krok k zlepšeniu tým, že si zaobstaráte tlakomer. QardioArm je bezdrôtový tlakomer na pažu, ktorý meria systolický aj diastolický krvný tlak, srdcovú frekvenciu a dokáže rozpoznať tiež srdcovú arytmiu. Tento tlakomer však ponúka oveľa viac. QardioArm bezdrôtovo spolupracuje s bezplatnou aplikáciou Qardio, ktorá dáta ukladá a umožňuje rýchlu konzultáciu s lekárom či zdieľanie dát s priateľmi. Stačí vám k tomu smartfón či tablet s operačným systémom Android vo verzii 4.4 KitKat" a novšie. Napájanie umožňujú 4 batérie AAA. Tlakomer spĺňa americké aj európske štandardy a jeho presnosť bola klinicky potvrdená.

Kľúčové vlastnosti tlakomeru QardioArm

  • Tlakomer QuardioArm je určený na pažu
  • Je bezdrôtový
  • Meria krvný tlak, frekvenciu srdca aj srdcovú arytmiu
  • Spolupracuje s aplikáciou Quardio
  • Dáta ukladá do aplikácie v prehľadných tabuľkách
  • Umožňuje sledovať a zdieľať namerané hodnoty s priateľmi či s lekárom
  • Aplikácia Qurdio sleduje GPS polohu
  • Tlakomer funguje na 4 AAA batériách
  • Spĺňa všetky štandardy a jeho presnosť bola klinicky potvrdená

Použitie je jednoduché

Použitie tlakomeru je veľmi jednoduché. Stačí navliecť nafukovaciu manžetu tlakomera na pažu a spustiť. V aplikácii môžete sledovať vývoj svojich nameraných hodnôt v prehľadných tabuľkách, ktoré sa ukladajú do bezpečného cloudového úložiska a sú vám tak kedykoľvek k dispozícii. Aplikácia tiež sleduje vašu GPS polohu, ktorú k nameraným hodnotám pripája. Umožňuje tým sledovať vplyv prostredia na zmenu vášho krvného tlaku.


Dĺžka manžiet:
220 370 mm

Napájanie:
4× AAA batérie

Hmotnosť:
310 g

Rozmery:
140 × 68 × 38 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, na strankach Odkaz do neznáma je uvedeno ze lze pouzivat i s IOS... jedna se o stejne zarizeni?

Diskusia a poradňa k QardioArm
Príslušenstvo pre QardioArm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QardioArm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: QardioArm.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií