Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

QCY M1Pro čierne

Zobraziť katalóg
QCY M1Pro čierne
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, do uší, športové, Bluetooth 4.1, 6mm meniče, vodoodolnosť IPx4, výdrž batérie až 7 hodín
Kód:  QCY19041 Produktové číslo:  QY0006

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

QCY M1Pro čierne

Milovníci hudby si určite nenechajú vyhovoriť, že pri slúchadlách nestačí len dych berúci zvuk, ale aj pohodlie pri počúvaní. Ich uzavretá konštrukcia je zárukou úplnej izolácie hudby vo vašich ušiach. Na náušníku je aj zabudovaný mikrofón. V porovnaní s konkurenčnými modelmi sa odlišujú technológiou na bezdrôtové pripojenie k zariadeniu, a tak vás neobmedzí žiadny drôt. S frekvenčným rozsahom 20 Hz až 20 000 Hz budete mať istotu, že vám neunikne jediný tón vašej obľúbenej skladby. 

Podstatné vlastnosti slúchadiel QCY M1Pro čierne 

  • Hmotnosť slúchadiel 0,016 kg 
  • Štýlová čierna farba 
  • Praktické tlačidlá, ktorými možno ovládať hlasitosť 

QCY M1Pro čierne potešia šikovným mikrofónom 

Nielen herní nadšenci nájdu využitie pre poriadny mikrofón. Mikrofón slúchadiel QCY zaručí ničím nerušené spojenie s vašimi priateľmi pomocou akéhokoľvek komunikačného programu. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Váha slúchadiel 16 kg

Koľko vydrží batéria pri počúvaní hudby?

Diskusia a poradňa k QCY M1Pro čierne
Príslušenstvo pre QCY M1Pro čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QCY M1Pro černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte QCY M1Pro schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte QCY M1Pro schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: QCY M1Pro fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií