Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

QCY T2S BassFix čierne

Zobraziť katalóg
QCY T2S BassFix čierne
4,4 6 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, Bluetooth 5.0, podpora AAC a SBC, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, certifikácia IPX4, menič 6mm, výdrž batérie až 32h(4h+28h)
Kód:  QCY19022b1 Produktové číslo:  8594193720521

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

QCY T2S BassFix čierne

Užite si kvalitné počúvanie hudby bez obťažujúcich káblov, vďaka bezdrôtovým slúchadlám QCY T2S BassFix. Slúchadlá sú dodávané v uzatvárateľnom nabíjacom puzdre a na jedno nabitie vydržia v prevádzke až 4 hodiny. Po vybití stačí slúchadlá jednoducho vložiť späť do puzdra. Puzdro poskytuje celkom 8 nabíjacích cyklov, takže si s bezdrôtovými slúchadlami QCY T2S BassFix môžete vychutnávať dokonalé počúvanie hudby až po dobu 32 hodín. Vďaka tomu budete môcť slúchadlá bez obáv využívať doma i na cestách. Súčasťou balenia bezdrôtových slúchadiel QCY T2S BassFix sú 3 páry špičkových penových nástavcov Intezze BassFix vo veľkostiach S, M, a L. Nástavce disponujú ľahko stlačiteľným penovým jadrom, vďaka čomu výrazne zlepšujú izoláciu hluku. Ich kónický tvar zvyšuje komfort a stabilitu aj pri dlhšom používaní. Slúchadlá QCY T2S BassFix sú navyše vybavené funkciou bezdrôtového nabíjania, vďaka ktorej ich môžete dobíjať kedykoľvek a bez nutnosti použitia nabíjacieho kábla.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel QCY T2S BassFix

  • Technológia Bluetooth 5.0 sa postará o bezproblémový prenos zvuku
  • Funkcia automatického párovania
  • Bezdrôtové nabíjanie slúchadiel QCY T2S BassFix
  • Súčasťou balenia sú 3 páry špičkových penových nástavcov Intezze BassFix vo veľkostiach S, M, a L.
  • Odolnosť proti potu aj vode IPX4
  • Špičkové meniče s priemerom 6 mm
  • Puzdro bezdrôtových slúchadiel QCY T2S BassFix poskytuje energiu až na 32 hodín
  • Slúchadlá QCY T2S BassFix zabezpečia kvalitný zvuk bez zbytočných káblov
  • Ľahké prijímanie hovorov i ovládanie hudby jedným kliknutím
  • Čierne vyhotovenie slúchadiel QCY T2S BassFix

Užite si čisté a ničím nerušené hovory

Bezdrôtové slúchadlá QCY T2S BassFix sú vybavené kvalitným mikrofónom, ktorý umožní jednoduché vybavovanie telefónnych hovorov, či už ste kdekoľvek a robíte čokoľvek. Mikrofón slúchadiel QCY T2S BassFix zaisťuje dokonalú izoláciu a ochranu pred okolitým hlukom, takže si môžete užiť prvotriednu kvalitu zvuku.

Slúchadlá QCY T2S BassFix majú úplne minimálne oneskorenie zvuku

Vďaka veľmi efektívnemu prenosu zvuku sú bezdrôtové slúchadlá QCY T2S BassFix ideálne nielen na počúvanie hudby a na vybavovanie telefónnych hovorov, ale využijete ich aj pri hraní hier. Špičkové spracovanie slúchadiel QCY T2S BassFix je zárukou dokonalých podmienok pre maximálny zážitok z hry.

Pripojenie slúchadiel prostredníctvom Bluetooth 5.0

Bezdrôtové slúchadlá QCY T2S BassFix možno ľahko pripojiť k telefónu pomocou Bluetooth 5.0, vďaka čomu je zaistený stabilný prenos signálu aj na dlhšie vzdialenosti. Slúchadlá QCY T2S BassFix sú tiež vybavené praktickým tlačidlom, vďaka ktorému môžete ľahko prijímať hovory aj ovládať prehrávanie hudby jedným kliknutím.

Automatické párovanie slúchadiel QCY T2S BassFix

Bezdrôtové slúchadlá QCY T2S BassFix disponujú funkciou automatického párovania po vytiahnutí slúchadiel z nabíjacieho puzdra, a k dispozícii sú kodeky SBC a AAC pre kvalitný prenos zvuku. Slúchadlá QCY T2S BassFix sú takisto vybavené špičkovými meničmi s priemerom 6 mm.

Certifikácia IPX4 bezdrôtových slúchadiel QCY T2S BassFix

Slúchadlá QCY T2S BassFix sú vybavené zvýšenou odolnosťou proti potu aj vode podľa certifikácie IPX4, takže môžete slúchadlá bez problému využiť aj pri športovaní. Bezdrôtové slúchadlá QCY T2S BassFix sa pýšia minimalistickým vyhotovením, a vďaka elegantnému ergonomickému dizajnu vám budú vždy dokonale sedieť na ušiach.

Bezdrôtové slúchadlá QCY T2S BassFix vám umožnia využiť aj hlasových asistentov

Vďaka bezdrôtovým slúchadlám QCY T2S BassFix budete môcť jednoducho ovládať váš telefón prostredníctvom hlasových asistentov Siri a Google Assistant. Ľahko a rýchlo zistíte aktuálne počasie, skontrolujete kalendár, nájdete reštauráciu v okolí či vybavíte telefónne hovory, a to všetko bez nutnosti vyťahovanie telefónu z vrecka.

Automatické párovanie

Kvalitné Stereo

Výdrž batérie 32 hodín

Pohodlné používanie

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Veľkost meniča
6 mm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
32 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
4 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
28 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB, Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím. Mám slúchadlá spárované s Remi Note 9Pro. Ako si nastavím ekvalizér?Keď počúvam hudbu,tak sa to nedá cez ekvalizér telefónu nastaviť.

Čo by mali robiť tie bass molitany?

Dobrý den dají se sluchátka tj krabička bezdrátově nabíjet reveznim nabíjením z Huawei P30 pro

Ovladní volume chybi? V navodu a jinde jsem nenasel, nevite, jestli se planuje podpora? Bass molitany nic moc tedy.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak funguje to nabíjení děkuju

Dobrý den, chci se zeptat, zda se sluchátka párují jen přes jedno sluchátko, nebo zvlášť, díky

Dobrý deň, keďže tento produkt podporuje bezdrôtové nabíjanie, chcel by som sa opýtať či obsahuje bezdrôtovú nabíjačku v baleni alebo či sa dá u vás dokúpiť?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je nějaký reálný rozdíl mezi těmito sluchátky a sluchátky QCY T2C BassFix. Trochu se v tom ztrácím dle porovnání je rozdíl pouze v bezdrátovém nabíjení. Je to tak či tam jsou nějaké větší rozdíly? Děkuji za odpověď

Dobry den, chtel bych se zeptat na dva dotazy: 1) maji sluchatka Bluetooth multipoint, i.e. lze je sparovat s vice zarizenimy a mezi nima pak prepinat... ? ( u QCY T1C toto nefunguje) 2) Dle dotazu vyse sluchatka nemaji Qi bezdratove dobijeni- znamena to tedy ze je nelze dobijet na Qi nabijeckach? Pokud tomu tak je, na ketrych nabijeckach je mozne je dobijet ? Dekuji

Má to bezdrátové nabíjení technologii Qi. Děkuji.

Diskusia a poradňa k QCY T2S BassFix čierne
Príslušenstvo pre QCY T2S BassFix čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QCY T2S BassFix černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte QCY T2S BassFix schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte QCY T2S BassFix schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: QCY T2S BassFix fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií