AD homeoffice PET

QNAP TS-464-4G

Zobraziť katalóg
QNAP TS-464-4G
5 2 hodnotení
NAS – externý box na 4× 2,5" a 3,5" SSD + HDD, CPU Intel Celeron 2,9 GHz, 4 GB DDR4 (max. 16 GB ), 2 × USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 2 × LAN, desktop
Kód:  Qnap22_46 Produktové číslo:  TS-464-4G Stránky výrobcu

QNAP TS-464-4G


NAS dátové úložisko QNAP TS-464-4G s podporou umelej inteligencie

NAS dátové úložisko QNAP TS-464-4G disponuje štvorjadrovým procesorom Intel Celeron N5095 s frekvenciou až 2,9 GHz a integrovaným šifrovacím modulom Intel AES-NI, dvoma LAN, dvoma 2,5 GbE portmi, alebo funkciou na zlučovanie portov, ktorá umožňuje kombinovanú šírku pásma 5 Gb/s. Nechýbajú ani M.2 PCIe Gen3 sloty na inštaláciu QM2 karty pre M.2 SSD cache, alebo Edge TPU slúžiace na rozpoznávanie obrázkov na základe umelej inteligencie, prípadne rôzne sieťové karty 10 GbE/5 GbE. Procesor navyše podporuje 4 GB RAM (možno rozšíriť až na 16 GB), vďaka čomu je NAS server QNAP TS-464-4G vhodný aj pre virtuálne počítače, či kontajnery. Nechýba ani podpora multicloudového zálohovania, 4K Ultra HD rozlíšenie s prekódovaním v reálnom čase a množstvo ďalšieho.

M.2 SSD cache a rozšíriteľnosť PCIe pre vysokorýchlostný prenos a virtualizačné aplikácie

NAS server QNAP TS-464-4G je perfektným riešením na centrálnu správu viacerých kamier a dozorných serverov v kanceláriách, obchodoch a ďalších priestoroch. Inteligentné dozorovacie riešenie QVR Elite s nízkymi prevádzkovými nákladmi vám umožní ukladanie záznamov do MP4 súborov, vďaka čomu si ich budete môcť prehrať takmer na akomkoľvek zariadení. Tento jedinečný softvér v sebe integruje riešenia založené na AI na rozpoznávanie tváre pre maloobchod a dverné systémy. Vďaka dvom M.2 PCIe Gen3 slotom je možné inštalovať SSD cache, alebo dátové zväzky SSD na zvýšenie celkového výkonu NAS. Dokonca môžete nainštalovať Edge TPU na rozpoznávanie obrázkov na základe umelej inteligencie. Dva 2,5 GbE konektory vám v kombinácii s existujúcimi CAT5e káblami umožnia zvýšiť rýchlosť siete z 1 na 2,5 Gb/s. Navyše je NAS úložisko dát QNAP TS-464-4G úplne prispôsobené na riadené aj neriadenie 2,5 GbE/10 GbE switcha QNAP. Funkcia zlučovania portov zvyšuje efektivitu podnikových aplikácií, ktoré sú náročné na šírku pásma (prenosy veľkých súborov, rýchle zálohovanie či, úpravy multimédií). V prípade použitia kamerovej aplikácie QVR Pro ponúka NAS osem kamerových licencií zadarmo.

Priamy HDMI výstup na multimédiá a displej virtuálnych počítačov

Dva USB 3.2 Gen 2 (10 Gb/s) a dva USB 2.0 (480 Mb/s) konektory umožňujú jednoduché a predovšetkým rýchle zálohovanie. Integrovaná grafická karta Intel UHD Graphics podporuje dvojkanálové hardvérové dekódovanie a prekódovanie v reálnom čase. Výstup HDMI 2.0 je kompatibilný s rozlíšením až 4K Ultra HD, čo oceníte najmä pri produkcii videí, či priemyselného dizajnu vyžadujúceho vysoké rozlíšenie a verné farby. Integrované výpočtové zdroje Intel Open VINO AI zvyšujú výkon dátového úložiska pri rozpoznávaní obrázkov až o 41,7%, a to úplne bez dopadu na ostatné aplikácie a služby. Dátové úložisko QNAP TS-464-4G je dodávané s operačným systémom QTS 5 novej generácie, ktorý vás osloví svojou plynulosťou, prehľadnosťou a jednoduchosťou všetkého nastavenia.

NAS úložisko dát QNAP TS-464-4G pomôže aj so zálohovaním a obnovením

Toto úložisko dát je tiež perfektnou voľbou na zálohovanie a obnovu s prípade havárie. Stačí si nainštalovať NetBak Replicator, pomocou ktorého je možné veľmi ľahko zálohovať počítače s operačným systémom Windows. Ak máte zariadenie s MacOS, stačí nastaviť integrovaný Time Machine. Aplikácia Hybrid Backup Sync potom umožňuje jednoduché zálohovanie dát z QNAP TS-464-4G do iného NAS značky QNAP, či cloudových úložísk. Nechýba ani možnosť zálohovania virtuálnych počítačov VMware a Hyper-V, či zálohovania SaaS z e-mailov, kalendárov, kontaktov Google Workspace a Microsoft Office 365.

Zmierňuje hrozby ransomvéru

Blokové snímky slúžia na zaznamenávanie stavu systému v akomkoľvek okamihu, dáta je možné potom obnoviť do hociktorého okamihu, či už na báze zložiek/súborov alebo lokálneho/vzdialeného NAS, či cloudového úložiska.NAS sieťový disk QNAP TS-464-4G umožňuje spustenie viacerých virtuálnych počítačov a kontajnerov pomocou služieb Virtualization Station, Container Station alebo Linux Station, čím zvýšite nielen efektivitu správy, ale predovšetkým ušetríte náklady na hardvér. Dátové úložisko je tiež vybavené celým radom bezpečnostných funkcií a opatreniami, vrátane blokovania IP adries, dvojfázového overenia, či pripojenia HTTPS a ďalších.

NAS server QNAP TS-464-4G integruje aplikácie na ukladanie a správu súborov

NAS server QNAP QNAP TS-464-4G predstavuje jedno z najlepších centier na ukladanie súborov, integruje totiž aplikácie na ukladanie, správu, synchronizáciu, vyhľadávanie a archiváciu vašich súborov. Podporuje protokoly SMB/CIFS, AFP a NFS na jednoduché zdieľanie súborov naprieč operačnými systémami. Iste oceníte aj pokročilé aplikácie na sledovanie stavu diskov, ktoré zaručia ich dlhodobú spoľahlivosť a maximálnu životnosť bez porúch. Úložnú kapacitu môžete veľmi ľahko rozšíriť prostredníctvom rozširujúcich jednotiek QNAP, pripojením cloudového úložiska, alebo vzdialených serverov, prípadne prejsť úplne na nové zariadenie QNAP.

Kľúčové vlastnosti dátového úložiska QNAP TS-464-4G

  • Štvorjadrový procesorom Intel Celeron N5095
  • Vďaka M.2 PCIe Gen3 a PCIe Gen3 slotom je NAS dátové úložisko QNAP TS-464-4G flexibilné pri rozširovaní funkcií
  • Možnosť využitia NVMe SSD cache, alebo dátových zväzkov SSD pre lepší výkon
  • Hardvérové dekódovanie 4K H.264 a prekódovanie v reálnom čase
  • Funkcia zlučovania portov pre prenosové rýchlosti až 5 Gb/s
  • Integrovaný modul na umelú inteligenciu Intel OpenVINO AI
  • Operačný systém QTS 5 novej generácie
  • Komplexné riešenie na zálohovanie a obnovenie po havárii
  • Server NAS QNAP TS-464-4G podporuje blokové snímky
  • Vhodné na ukladanie súborov na synchronizáciu
  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" a 3.5" Hotovo!
Šírka
170 mm (17 cm) Hotovo!
Výška
168 mm (16,8 cm) Hotovo!
Hĺbka
226 mm (22,6 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" a 3.5" Hotovo!

Rozmery

Šírka
170 mm (17 cm) Hotovo!
Výška
168 mm (16,8 cm) Hotovo!
Hĺbka
226 mm (22,6 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2 260 g (2,26 kg) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Zlatá Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Úložisko

Maximálna kapacita
83,89 TB Hotovo!
Počet pozícií pre disk
4 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD Hotovo!

Služby

Podporované služby
Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Nahrávanie z IP kamier, FTP server, Web server, iSCSI Hotovo!

Výkon

Systémová pamäť (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!
Pamäť RAM rozšíriteľná na
16 GB (16 384 MB) Hotovo!
Frekvencia procesora
2,9 GHz Hotovo!
Rýchlosť čítania
295 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
294 MB/s Hotovo!
Procesor
Intel Celeron Hotovo!

Rozhraní

LAN
2 × Hotovo!
USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!

Spotreba

Ročná spotreba energie
297 kWh Hotovo!
Spotreba v Stand-by
21,62 W Hotovo!
Typická spotreba
33,88 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
226 mm Hotovo!
Výška
168 mm Hotovo!
Šírka
170 mm Hotovo!
Hmotnosť
2,26 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pisete tu ze RAM je rozsiritelna na 16GB, avsak vyrobca na svojich strankach uvadza ze je nerozsiritelna a predavaju sa modely s 4G a 8G. Mate to tu uvedene spravne?

Diskusia a poradňa k QNAP TS-464-4G
Príslušenstvo pre QNAP TS-464-4G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QNAP TS-464-4G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte QNAP TS-464-4G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte QNAP TS-464-4G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: QNAP TS-464-4G.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií