Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Quad Lock Bike Kit Galaxy S9+

Zobraziť katalóg
Quad Lock Bike Kit Galaxy S9+
5 1 hodnotení
Držiak na mobil – pre bicykle a motorky s priemerom riadidiel (rúrky) 25–40mm, Quad Lock duálny blokovací systém, poncho je súčasťou balenia
Kód:  QUAL03f2 Produktové číslo:  QLK-BKE-GS9PLUS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Quad Lock Bike Kit Galaxy S9+ Predaj skončil

Quad Lock Bike Kit Galaxy S9+

Najbezpečnejšie uchytenie pre váš mobilný telefón

Využívajte svoj Samsung Galaxy S9+ aj počas jazdy na bicykli alebo motorke vďaka držiaku Quad Lock Bike Kit. Jeho špeciálny zámokTwist Lock and Go ho bezpečne uchytí na riadidlá. Svoj telefón tak môžete počas jazdy používať ako športový tracker, GPS navigáciu alebo s ním dokonca aj fotiť a natáčať. Záleží len na tom, aký spôsob využitia vy sami uprednostníte. 


Quad Lock Bike Kit Galaxy S8

Bezpečnostný systém Dual Stage Lock

Quad Lock Bike Kit je vybavený bezpečnostným systémom Dual Stage Lock zaisťujúcim bezpečné pripevnenie mobilného telefónu počas celej doby jazdy. Ide o najľahší, najpevnejší a najbezpečnejší systém držiakov na trhu s jednoduchou montážou, ktorú zvládne úplne každý.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Bude prosím v dohledné době dostupný Quad lock kryt na Samsung S10 + ? Děkuji

Dobrý deň , pasovalo by to aj na note 8?

Diskusia a poradňa k Quad Lock Bike Kit Galaxy S9+
Príslušenstvo pre Quad Lock Bike Kit Galaxy S9+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quad Lock Bike Kit Galaxy S9+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quad Lock Bike Kit Galaxy S9 +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quad Lock Bike Kit Galaxy S9 +. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Quad Lock Bike Kit Galaxy S9+.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií