Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Quad Lock Bike Kit iPhone 7 Plus/8 Plus

Zobraziť katalóg
Quad Lock Bike Kit iPhone 7 Plus/8 Plus
4,6 7 hodnotení
Držiak na mobil - pre bicykle a motorky s priemerom riadidiel (rúrky) 25-40mm, pre iPhone 7 Plus/8 Plus, Quad Lock duálny uzamykací systém
Kód:  QUAL03w Produktové číslo:  QLK-BKE-I7P-2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Quad Lock Bike Kit iPhone 7 Plus/8 Plus Predaj skončil

Quad Lock Bike Kit iPhone 7 Plus/8 Plus


vypnuté
Lock

Quad Lock Bike Mount Kit - iPhone 7 Plus/8 Plus

Jedinečný držiak

Montážny systém Quad Lock je inovatívny systém držiakov pre mobilné telefóny iPhone 7 Plus/8 Plus. Tento jedinečný systém sa vyznačuje svojou univerzálnosťou, kedy ho možno používať pri každodenných aj športových aktivitách. Zverte svoj prístroj do jedného z najľahších, najpevnejších a najbezpečnejších držiakov na trhu.


Inovatívny systém zámku

Montážna súprava pre bicykle a motorky s priemerom riadidiel (rúrky) 25 - 40 mm. Vďaka inovatívnemu zámku a dvojitému bezpečnostnému systému Dual Stage Lock máte vždy istotu bezpečného pripevnenia telefónu. Súčasťou balenia je aj kryt Quad Lock Case, vďaka ktorému bude váš telefón chránený aj pri bežných činnostiach.

vypnuté
Lock

Veľmi jednoduchá montáž

Montáž je veľmi jednoduchá a zvládnete ju behom chvíľky. Jednoduché montážne o-krúžky zaistia stabilnú polohu držiaka. Pre dlhodobejšie riešenia môžete držiak zabezpečiť sťahovacími páskami.


Ochrana pred vodou a prachom

Quad Lock Poncho je vodoodolný obal, ktorý chráni váš telefón za nepriaznivého počasia. Je vyrobený z priehľadného a mäkkého materiálu TPU (Thermoplastic polyurethan). S nasadeným krytom možno telefón pohodlne ovládať ako pomocou tlačidiel, tak dotykovej obrazovky.

vypnuté
Lock

vypnuté
Lock

Obsah balenia

  • 1× Quad Lock® Bike Mount
  • 2× zabezpečovacie sťahovacie pásky
  • 4× montážne krúžky (2 veľké, 2 malé)
  • 1× Quad Lock® Case pre iPhone 7 Plus/8 Plus
  • 1× Quad Lock® Poncho pre iPhone 7 Plus/8 Plus

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jde tento držák použít u HUAWEI P9

Diskusia a poradňa k Quad Lock Bike Kit iPhone 7 Plus/8 Plus
Príslušenstvo pre Quad Lock Bike Kit iPhone 7 Plus/8 Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quad Lock Bike Kit iPhone 7 Plus/8 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quad Lock Bike Kit iPhone 7 Plus/8 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quad Lock Bike Kit iPhone 7 Plus/8 Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Quad Bike Lock Kit iPhone 7 Plus/8 Plus.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií