Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Quad Lock Bike Mount Kit Galaxy S5

Zobraziť katalóg
Quad Lock Bike Mount Kit Galaxy S5
Držiak pre mobilné telefóny Samsung Galaxy S5, Quad Lock duálny blokovací systém, veľkosti rúry pre upevnenie 25-40mm
Kód:  QUAL03r Produktové číslo:  QLK-BKE-GS5

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Quad Lock Bike Mount Kit Galaxy S5 Predaj skončil

Quad Lock Bike Mount Kit Galaxy S5

Chcete svoj telefón používať aj pri behu, jazdenie na bicykli či konanie v automobile? Potom iste riešite otázku, akým spôsobom tak môžete urobiť. Ochrana chytrého telefónu nie je nikdy dostatočná. Zvlášť takého, ktorý nie je vybavený odolnou konštrukciou. Vy si ju však ľahko môžete vytvoriť. A nielen to. S kompletnou montážnou sadou Quad Lock Bike Mount Kit určenú pre model Samsung Galaxy S5 upevníte svojho mobilného miláčika na bicykel, motorku či iný povrch v tvare rúrky s priemerom 25-40 mm.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchá montáž s možnosťou dlhodobého upevnenia
  • Jedinečný montážny systém s ochranou pre váš smartphone
  • Inovatívny systém zámku

Prepojenie s aktívnym životným štýlom

Jedinečný montážny systém držiakov Quad Lock ponúka prepojenie užívanie mobilného telefónu s vaším aktívnym životným štýlom. Pri behaní, jazdenie na bicykli či riadenie automobilu už nemusíte byť nijako obmedzovaní. Svoj telefón Samsung Galaxy S5 si ľahko a bezpečne uchytíte na riadidlá bicykla alebo na paži pri behaní. Aj pri športových aktivitách tak začnete pohodlne používať svoj smartphone. Ten vám poslúži ako športový tracker alebo GPS navigácie.

Súčasťou montážnej sady Quad Lock Bike Mount Kit je tiež inovatívny systém zámku Twist, Lock and Go. Používa sa v kryte aj v jednotlivých držiakoch a umožňuje tým rýchle uchytenie telefónu. Samozrejmosťou potom je dvojitý bezpečnostný systém Dual Stage Lock, s ktorým budete mať stopercentnú istotu, že je váš mobilný miláčik vždy bezpečne pripevnený.

Praktická ochrana pre váš smartphone

Spomínanú ochranu telefónu získate s krytom Quad Lock Case, ktorý ho ochráni aj pri bežných činnostiach a jeho prenášanie. Na trhu nenájdete ľahšie, pevnejšie a bezpečnejšie držiak. Jeho montáž je veľmi jednoduchá a zaberie vám len niekoľko sekúnd. Uchytenie urobíte pomocou jednoduchých montážnych o-krúžkov, ktoré nájdete v balení. Nechýba ani uťahovacie pásky pre dlhodobejšie použitie.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre
Samsung Galaxy S5

Použitie
na trubkách s priemerom 25-40 mm

Obsah balenia
1 × Quad Lock® Bike Mount PRO
2 × zabezpečovacie uťahovacie pásky
4 × montážne krúžky (2 veľké, 2 malé)
1 × Quad Lock® Case pre Galaxy S5

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quad Lock Bike Mount Kit Galaxy S5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quad Lock Radhalterung Kit Galaxy S5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quad Lock Radhalterung Kit Galaxy S5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Quad Lock Bike Mount Kit Galaxy S5.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií