AD homeoffice PET

Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit V2

Zobraziť katalóg
Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit V2
4,8 8 hodnotení
Držiak na mobil – na bicykle a motorky s priemerom riadidiel (trubky) 25-40mm, Quad Lock duálny zamykací systém, 3M HVB lepiaca páska
Kód:  QUAL02h Produktové číslo:  QLK-BKE-UNI2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit V2 Predaj skončil

Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit V2

vypnuté
Univerzální držák na kolo nebo motorku
 

Univerzálny držiak na bicykel

Držiak na bicykel Quad Lock vám zaistí upevnenie ľubovoľného smartfónu na riadidlá vášho bicykla. Vďaka tomu získate pohodlný prístup k telefónu na používanie GPS navigácie alebo trackovacích aplikácií.


Rýchle a pevné uchytenie

Inovatívny systém zámku "Twist, Lock and Go" garantuje maximálne bezpečné pripevnenie telefónu aj bez použitia nevzhľadných obalov.

vypnuté
Twist, Lock and Go
 

Veľmi jednoduchá montáž

Montáž je veľmi jednoduchá a zvládnete ju v priebehu pár sekúnd. Jednoduché montážne krúžky zaistia stabilnú polohu držiaka. Stačí len odstrániť lepivú ochrannú vrstvu a pripevniť adaptér na zadnú časť telefónu. Uchytenie telefónu je veľmi silné a pevné, ale v prípade potreby je ho možné odstrániť pomocou horúceho vzduchu, napr. pomocou fénu na vlasy. Na zariadení nezostanú žiadne stopy po lepidle!


vypnuté
Adaptér Fit V2
 

Adaptér Fit V2 a jeho vylepšenia

Nová vylepšená verzia adaptéra je väčšia a mierne zaoblená, takže má výrazne zvýšenú pasívnu bezpečnosť pre telefóny s ľahko zakriveným zadným krytom. Adaptér Fit V2 disponuje oproti predchádzajúcej generácii tenším profilom.


vypnuté
Obsah balení
 

Obsah balenia

  • Držiak Quad Lock Bike Mount PRO s rozmermi 55 mm × 65 mm
  • 2× zabezpečovacie uťahovacie pásky
  • 4× montážne krúžky (2 veľké, 2 malé)
  • 1× Quad Lock Universal adaptér V2
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím.Je tento držák kompatibilní s Samsung Galaxy S5 Neo.. ? Děkuji

Zdravim. Aku zivotnost ma system „Twist, Lock and Go“ ? Ak takto vlozim a vyberiem mobil napr. 10x denne. Je teda tento drziak stavany na caste vyberianie a vkladanie ?

Dobrý den, mám na vás dotaz je tento držák vhodný na horské kolo - nespadne telefon při jízdě v lese? ( Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit V2 ) Děkuji za odpověď.

Je vhodny aj pre motorku ?

Dobrý den. Chtěl bych se Vás zeptat, zda se dá koupit verze i pro Galaxy note4, nebo se musí koupit tato univerzální verze? Jedná se mi o to poncho do špatného počasí hlavně. Děkuji

Diskusia a poradňa k Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit V2
Príslušenstvo pre Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit V2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit V2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit V2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Quad Lock Bike Mount Kit Universal Fit V2.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií