Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Quad Lock Out Front Mount

Zobraziť katalóg
Quad Lock Out Front Mount
4,8 23 hodnotení
Držiak na mobil - montážna súprava pre bicykle a motorky, kormidlo s priemerom 25,4 mm až 31,8 mm, Quad Lock duálny blokovací systém
Kód:  QUAL04k Produktové číslo:  QLM-OFM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Quad Lock Out Front Mount


vypnuté
Quadlock

Quad Lock držiak

Doplnková montážna súprava na uchytenie mobilného telefónu či kamery. Držiak jednoducho namontujete na kormidlo s priemerom 25,4 mm až 31,8 mm. Použitím patentovanej Quad Lock technológie s duálnym zamykaním sa nemusíte báť o stratu telefónu.


Jednoduchá montáž

Montáž možno vďaka otočnému systému vykonať pred kormidlo, alebo na kratšiu časť. Na upevnenie telefónu či kamery sú nevyhnutné adaptéry, ktoré nie sú súčasťou balenia. K dispozícii sú v našej ponuke, kde si vyberiete podľa typu svojho telefónu.

vypnuté
kamera

vypnuté
lock

Maximálna kompatibilita

Držiak je vhodný najmä pre horské bicykle a ďalšie atypicky tvarované kormidlá. Počas jazdy zaistí lepší pohľad na displej telefónu, a spolu s nízkoprofilovou konštrukciou si udržíte dobrú aerodynamiku.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,je opravdu tento držák tak bezbečný že se neulomí a nebo nevypadne mobil z kola?Jezdím na silničce což je svým způsobem tvrdý kolo,a nejhorší pro vybrace jsou kostky.Dát na plastový držák mobil za 15.000 je trohu hazard.

Dobry den, mate tento drzak a klip za opasek na nejake prazske prodejne? Chtel bych si je pred zakoupenim prohlednout a "osahat". Dekuji

Jak se na to dá upevnit mobil (samsung galaxy j5)? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Quad Lock Out Front Mount
Príslušenstvo pre Quad Lock Out Front Mount Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quad Lock Out Front Mount. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quad Lock Out Front-Montage. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quad Lock Out Front-Montage. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Quad Lock Out Front Mount Kerékpáros telefontartó.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií