AD květen univerzal P&G boost

Qubino Weather Station

Zobraziť katalóg
Qubino Weather Station
Meteostanica – súprava, v balení senzor vetra, dažďa, 2× vzduchu, USB stanica
Kód:  QUBIa01 Produktové číslo:  GOAEZMNHZD1 Stránky výrobcu
Qubino Weather Station Predaj skončil

Qubino Weather Station

Qubino je meteorologická stanica s rôznymi komponentmi, ktoré detekujú rôzne dáta o počasí. Okrem informácií o počasí, ktoré ukáže, je potrebné určite spomenúť aj jej skvelý dizajn. To robí život pohodlnejší a zlepšuje dizajn samotného domu. Senzory meteorologickej stanice Qubino Weather Station sú riadené rádiovou frekvenciou 433 MHz, ktorá sa prenáša pomocou dodávanej bezdrôtovej karty na signál Z-Wave. Okrem iného disponuje meteostanica aj údajmi o smere vetra, rýchlosti vetra, teploty vetra, chlade, množstve dažďa, teplote (vnútornej a vonkajšej) a vlhkosti (vnútornej a vonkajšej).

Hlavné prednosti meteostanice Qubino Weather Station

  • Qubino Weather Station súprava disponuje 4 senzormi
  • Pre čo najviac informácií má aj zrážkomer a snímač vetra
  • LCD displej je u Qubino Weather Station samozrejmosťou
  • Ukáže vám ako vnútornú, tak vonkajšiu teplotu
  • Spoľahlivá bezdrôtová technológia: 433 MHz/Z-Wave Plus
  • USB karta prenáša hodnoty senzora do siete Z-Wave

Inteligentná meteostanica od firmy Qubino

Ak hodnoty zaznamenajú búrku alebo meteorologická stanica zistí dážď, môžete Qubino Weather Station použiť k automatickému zatvoreniu markíz a okien. Okrem toho snímače vzduchu, ktorými Qubino Weather Station disponuje, hlásia (na miestnom displeji a cez rádio do riadiaceho centra) hodnoty teploty a vlhkosti vo vnútri priestoru a aj vonku. Týmto spôsobom budete vždy vedieť, či budete potrebovať teplejšie oblečenie, alebo môžete ísť naľahko.

Z-Wave Plus

Z-Wave Plus je novým krokom v rámci certifikačného procesu Z-Wave, ktorého cieľom je pomôcť spotrebiteľom identifikovať produkty, ktoré využívajú nedávno zavedenú hardvérovú platformu Z-Wave ,,GEN5", známu tiež ako 500 Series alebo 5th Generation Z-Wave. Certifikované riešenia Z-Wave Plus obsahujú vybranú súpravu rozšírených funkcií a funkcií, ktoré zlepšujú zážitok koncových používateľov a zrýchľujú inštaláciu a nastavenie zariadenia Z-Wave.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Uvital bych vice info o tom, jak to cele funguje. Jake jsou dosahy jednotlivych snimacu a jak lze cely system spravovat a prohlizet. Ten USB klic slouzi pro zpristupneni celeho systemu pres WIfi a dale tedy pres internet nebo se ten wifi klic zasouva do pocitace a pak se k tomu pristupuje pres nejakou widnwos aplikaci. Predpokladam, ze spis ta prvni moznost (kam se ale pak zasouva?), kdyz ve videu je ovladani pres smartfone. Existuji ale i verze aplikace pro Windows/Mac/Linux? Dale me zajima, zda je snimac teploty i u toho snimace rychlosti vetru.

Diskusia a poradňa k Qubino Weather Station
Príslušenstvo pre Qubino Weather Station
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Qubino Weather Station. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Qubino Weather Station. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Qubino Weather Station. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Qubino Weather Station.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií