AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rapoo 3920p 5GHz sivá

Zobraziť katalóg
Rapoo 3920p 5GHz sivá
4,3 10 hodnotení
Myš - bezdrôtová, laserová, 1600dpi, USB mini prijímač
Kód:  JV700ab Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rapoo 3920p 5GHz sivá

Spoločnosť Rapoo predstavuje novú, zaujímavú a cenovo dostupnú bezdrôtovú myš Rapoo 3920p. Tá zaujme predovšetkým spoľahlivou bezdrôtovou prevádzkou na frekvencii 5 GHz, čo zabezpečí absolútne nerušený prenos signálu. Frekvencia 2,4 GHz je totiž často rušená signálmi Bluetooth alebo WiFi zariadení. Vďaka absencii rušenia okolitými signálmi má táto úchvatná myš dosah až 10 m.

Vďaka inovatívnej technológii laserového snímania môže táto myš pracovať takmer na akomkoľvek povrchu. Problém jej nerobí ani sklenený stôl, kde väčšina jej konkurentov pravidelne zlyháva. Šetrite čas používaním nastaviteľných tlačidiel - táto elegantná myš disponuje hneď šesticou programovateľných tlačidiel.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtový prenos signálu na frekvencii 5 GHz s ochranou proti rušeniu
  • 800/1 600 DPI nastaviteľný laserový senzor
  • Extrémne pohodlný úchop
  • 6 programovateľných tlačidiel
  • Laserový snímač zvládne aj sklo

Kompaktná a pohodlná

Kompaktné rozmery a perfektná ergonómia predurčujú myš k používaniu napríklad s notebookom na cestách alebo v kancelárii. Pohodlie pri dlhodobej práci prináša mäkký materiál, ktorý bol použitý na oboch stranách zariadenia. Pre ešte väčšie prispôsobenie vášmu štýlu práce ponúka myš možnosť prepínania medzi hodnotami 800 a 1 600 DPI, a to iba pomocou jediného tlačidla. Navyše je jej telo dizajnovo obohatené hliníkovými prvkami, vďaka ktorej myš vyzerá úplne úžasne a má väčšiu výdrž, než klasické plastové modely.

Veľmi praktický pomocník

V balení samozrejme nesmie chýbať ani malý a veľmi nenápadný USB prijímač, vyrobený v miniatúrnych rozmeroch. Prijímač stačí zapojiť do ľubovoľného USB portu a všetko je zariadené. O napájanie myši sa starajú dve AA alkalické batérie, ktoré vďaka pokročilým technológiám šetrenia energie vydržia napájať zariadenie až po dobu 12 mesiacov. Rapoo 3920p sa totiž chváli systémom automatického vypnutia - ten sa aktivuje v prípade, že myš niekoľko minút nezaznamená žiadny pohyb.

Parametre a špecifikácia

Šírka
6,2 cm Hotovo!
Výška
3,3 cm Hotovo!
Hĺbka
9,3 cm Hotovo!
Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,2 cm Hotovo!
Výška
3,3 cm Hotovo!
Hĺbka
9,3 cm Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 600 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Výdrž
12 mesiacov Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rapoo 3920p 5GHz sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rapoo 3920p 5GHz šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rapoo 3920p 5 GHz grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rapoo 3920p 5 GHz grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rapoo 3920p 5GHz szürke.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií