Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rapoo E9070 čierna

Zobraziť katalóg
Rapoo E9070 čierna
4,3 47 hodnotení
Klávesnica bezdrôtová, ultratenká, USB mini prijímač, vypínač pre úsporu energie
Česká klávesnica
Kód:  JV720c1 Produktové číslo:  11191

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rapoo E9070 čierna

Klávesnice Rapoo E9070

Ultratenká bezdrôtová klávesnica

Ultratenká bezdrôtová klávesnica Rapoo E9070 ponúka bezkonkurenčnú výdrž batérie po dobu 24 mesiacov. Ďalšou výbavou klávesnice je set 12 horúcich tlačidiel pre pohodlné ovládanie multimédií a internetu. Bezdrôtová konektivita prebieha na frekvencii 2,4 GHz a je zabezpečená prostredníctvom nano receiveru a funguje až do vzdialenosti desiatich metrov bez oneskorenia alebo padania. Aj vďaka týmto atribútom získalo Rapoo v roku 2012 ocenenie na IF Design Awards.  

Klávesnice Rapoo E9070

Elegantný dizajn

Klávesnica Rapoo E9070 vás zaujme predovšetkým čiernym elegantným dizajnom, ktorý sa prejavuje kompaktnými rozmermi a nízkym zdvihom tlačidiel. Vďaka týmto vlastnostiam je zaručené veľmi pohodlné písanie aj po dlhšej dobe. Klávesnica Rapoo E9070 je vďaka použitému materiálu veľmi odolná proti poškodeniu. Samozrejmosťou sú prispôsobené klávesy do českého jazyka.

Klávesnice Rapoo E9070

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!
Lokalizácia
Česká Hotovo!
Typ klávesov
Nízkoprofilové Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Určenie klávesnice

Typ
Mechanická Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká Hotovo!
Typ klávesov
Nízkoprofilové Hotovo!
Enter
Dvojriadkový široký Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Úzky Hotovo!
Kurzorové šípky
Úzke Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Multimediálne klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
33,9 cm (339 mm) Hotovo!
Výška
1,82 cm (18,2 mm) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky mechanické klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, rad by som sa spytal, ci je klavesnica Rapoo 9070 v ciernej farbe mozne zakupit len v ceskej lokalizacii. Preferoval by som slovensku klavesnicu. Dakujem

Dobry den, jasne, prave probehla zkouska a klavesnice porad nereaguje. Kazdopadne diky za pomoc. AW Dne 2.1.2016 v 14:12 [email protected] napsal(a): > Infomail Alza > Alza.cz > > > > Dobrý den, > > jediné co mě asi napadlo, zkuste (pokud máte tu možnost) například > připojit klávesnici do úplně jiného přístroje. > > POkud tma bude fungovat normálně, je chyba někde u V8s v pc, pokud > nebude fungovat, je chyba v klávesnici a tam by se pak musela uplatnit > > reklamace. > > V případě jakýchkoliv dalších přání či dotazů nás neváhejte kontaktovat. > > *Tomáš Škarda - Alza.cz* > Brigádník > > Tel: +420 225 340 111 > https://www.alza.cz/kontakt > > > Otázka > > Zdravim Vas, > V srpnu jsem na Alze zakoupil klavesnici Rapoo E9070, od dnesniho rana > odmita pracovat. Probehla vymena baterek za plne nabite, prehozeni > nanoportu do jineho USB 2.0 (bez problemu se nainstaloval ovladac), > zkousel jsem i parovaci software ze stranek vyrobce - bezuspesne, > parovani neprobehne. Napadla me souvislost mezi naistalovanim ovladacu > ze stranek vyrobce, protoze tu jsem delal vcera, nicmene klavesnice > nereaguje ani po odinstalovani dotycneho softu. Kontaktuji Vas, > protoze se snazim problem vyresit bez reklamace, tedy rychleji. Napada > Vas nejaka moznost, ktera by se dala vyzkouset a kterou jsem opomnel? > Diky, AW. > > Ohodnoťte práci operátora > > > > > Dotaz > CCT1881836 > > > > Mapa > Kde nás najdete? > *60 výdejních míst v ČR* Tel > Potřebujete poradit? > *225 340 111* FAQ > Hledáte odpověď? > *FAQ* & *Kontaktní formulář* > > Konzole Mail ID: 65195948

Diskusia a poradňa k Rapoo E9070 čierna
Príslušenstvo pre Rapoo E9070 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rapoo E9070 černá CZ.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií