Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rapoo V1000 mat

Zobraziť katalóg
Rapoo V1000 mat
Podložka pod myš – 444×355×3mm, stála povrchová štruktúra, obšitý okraj
Kód:  JV7151a Stránky výrobcu

Rapoo V1000 mat

Rapoo V1000 je podložka pod myš, ideálna pre hráčov počítačových hier. Má špeciálne vyvinutý povrch, aby myš zaregistrovala každý pohyb. Podložka disponuje pevne obšitými okrajmi, čo u podložiek v tejto cenovej kategórii nie je samozrejmosťou. Vďaka obšitým okrajom vás pri opieraní zápästia o kraj podložky nebude nič bolieť, ani škriabať. Spodná časť je vyrobená z protišmykového materiálu, nemusíte sa báť jediného posunutia pri hraní.

Kľúčové vlastnosti

  • Herná podložka pod myš
  • Tepelne ošetrený materiál
  • Protišmykový povrch na dolnej strane
  • Precízne spracovanie a dizajn
  • Obšitý okraj
  • Farba: modrá

Precízne spracovanie a dizajn

Podložka je neskutočne jemná, je úzka len 3 mm. Okraj je precízne obšitý a zaručene sa nebude štiepiť. Podložka je pružná, ale stále drží svoj pôvodný tvar. Tepelne ošetrený viacvláknový povrch je mäkký a vzbudzuje pocit maximálneho pohodlia.

Rozmery:
444 × 355 × 3 mm

Hmotnosť:
256 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rapoo V1000 mat
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rapoo V1000 mat. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rapoo V1000 mat. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rapoo V1000 mat. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rapoo V1000 mat gaming egérpad.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií