Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Rapoo VPRO VH200 RGB Gaming biele

Zobraziť katalóg
Rapoo VPRO VH200 RGB Gaming biele
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá - drôtové, herné, RGB podsvietenie, 3,5 mm jack, 20 - 20000 Hz, dĺžka kábla 2 m
Kód:  JV724b Produktové číslo:  VH200 White Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rapoo VPRO VH200 RGB Gaming biele

Objavte jedinečný zvuk

Nápaditý dizajn a jedinečný zvuk, ktorý zažijete s hernými slúchadlami Rapoo VPRO VH200. Doprajte si kvalitu a nevšedný dizajn, ktorý vám bude každý závidieť. Povýšte svoje herné zážitky na profesionálnu úroveň.

Vysoko citlivý mikrofón

Slúchadlá disponujú vysoko citlivým mikrofónom na perfektnú komunikáciu so spoluhráčmi. Už sa vám nestane, že vás v dôležitých situáciách nebude počuť. Oceníte praktické výsuvné uloženie mikrofónu.

Profesionálne hranie

Mimoriadne mäkké čalúnenie hlavového mostu a jeho nastaviteľnosť pre najnáročnejších hráčov. Pri najťažších misiách oceníte ušné klapky z pamäťovej peny, ktoré vás nijako neohrozia v plnom sústredení.

Unikátne farby

Unikátny dizajn v spojení s LED podsvietením pre dokonalú hernú atmosféru. Nechajte sa pohltiť až 16 miliónmi farieb, ktoré podčiarknu celkový dojem. S týmito slúchadlami oslníte svoje okolie!

Odolnosť na prvom mieste

Kvalitné materiály sú základom pri výrobe slúchadiel Rapoo VPRO VH200. Kúpte si odolné slúchadlá, ktoré vydržia aj drsnejšie zaobchádzanie.

Herná mánia

Akákoľvek hra bude so slúchadlami Rapoo VPRO VH200 zážitkom. Budete počuť výbuchy granátov, výstrely nepriateľov aj ich kroky. Využite túto výhodu vo svoj ??prospech a prekvapte ich! S týmito slúchadlami ste o krok napred.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat jestli mají sluchátka (zejména u mikrofonu) potlačení šumu?

Dobrý den.chtel bych se zeptat jestli je nemáte i v černé?

Diskusia a poradňa k Rapoo VPRO VH200 RGB Gaming biele
Príslušenstvo pre Rapoo VPRO VH200 RGB Gaming biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rapoo VPRO VH200 RGB Gaming bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rapoo VPRO VH200 RGB Gaming Weiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rapoo VPRO VH200 RGB Gaming Weiss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rapoo VPRO VH200 RGB Gaming fehér.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií