Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL sivý

Zobraziť katalóg
Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL sivý
4,5 2 hodnotení
Držiak na monitor – na hranu stola, 17“ až 32“, max. zaťaženie 9kg/rameno, náklon 80°, natočenie 180°, rotácia 360°, VESA 75×75 a 100×100mm, RGB osvetlenie s diaľkovým ovládačom, montážna sada, systém na usporiadanie káblov, ľahko odnímateľný VESA adaptér, vhodný pre prehnutý monitor
Kód:  RPTMA0503 Produktové číslo:  RPT-MADL125Y

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL sivý Predaj skončil

Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL sivý

DRŽIAK NA MONITORY RAPTURE ECLIPSE DXLBuďte výnimoční!

Chcete naozaj zaujať? Vystúpte z davu a nechajte vyniknúť držiak na monitor Rapture ECLIPSE DXL s efektným RGB podsvietením, ktorý sa na vašom hernom stole stane skutočnou dominantou. Tento dizajnový držiak na dva PC monitory sa vyznačuje špičkovou flexibilitou. Okrem jedinečného štýlu vám ponúkne aj takmer neobmedzené možnosti nastavenia monitorov – úprava vzdialenosti, naklápania, natáčania do strán či otáčania. S týmto držiakom si budete môcť s minimálnym úsilím vyladiť pozície monitorov k PC podľa svojich predstáv, vďaka čomu rapídne vylepšíte nielen vizuálne pohodlie, ale predovšetkým celkovú ergonómiu svojho herného brlohu.

Držiak na monitor Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL
Držiak na monitor Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA

Rapture ECLIPSE DXL

2

počet monitorov

2× 9 kg

nosnosť

17 – 32"

pre monitory

+40°~ -40°

náklon

+90°~ -90°

otáčanie

+180°~ -180°

rotácia

1 051 × 152 × 622 mm

rozmEry

Mechanická

pružina

Rýchloupínací

vesa adaptéry

Priechodka alebo svorka

montáž

ČÍM VÁS DRŽIAK NA PC MONITOR RAPTURE ECLIPSE DXL PREKVAPÍ

NA ČO SA MÔŽETE TEŠIŤ

Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL

RGB PODSVIETENIEPre milovníkov svetelných efektov

Držiak na monitor Rapture ECLIPSE DXL je úplne výnimočný. Jednotlivé časti ramien a základňa sú lemované RGB podsvietením, ktoré vytvára jedinečné efekty a umožňuje integráciu držiaka do vášho herného setu. Súčasťou balenia je diaľkové ovládanie, prostredníctvom ktorého môžete podsvietenie jednoducho upravovať – meniť farebné režimy, efekty, rýchlosť, upravovať jas a veľa ďalšieho, možnosti sú takmer neobmedzené. Ovládač je možné vďaka magnetu uchytiť priamo na držiak a je tak neustále po ruke.

ROBUSTNÉ VYHOTOVENIEPripevnite až 32" monitory

Držiak na PC monitory Rapture ECLIPSE DXL disponuje mechanickými pružinami a je skonštruovaný tak, aby každé rameno unieslo 17 až 32" monitor s hmotnosťou 9 kg. Celková nosnosť držiaka je teda skvelých 18 kg. Držiak umožňuje pripevnenie ako rovných, tak aj prehnutých obrazoviek. V závislosti od veľkosti (hmotnosti) monitora je možné napätie pružiny jednoducho meniť pomocou dodávaného imbusového kľúča. Iste oceníte aj praktickú 270° zarážku, ktorá pri otáčaní zabraňuje vychýleniu ramien do steny alebo monitora.

Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL
Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL

RÝCHLOUPÍNACÍ VESA ADAPTÉRInštalácia monitora za pár sekúnd

Odnímateľný VESA adaptér môžete k monitoru na PC pripevniť v pokoji napríklad na stole. Potom už stačí počítačový monitor aj s adaptérom vďaka rýchloupínaciemu systému ľahko zavesiť na rameno držiaka a zaistiť krídlovou matkou. S držiakom Rapture ECLIPSE DXL zvládnete montáž monitora sami, rýchlo a bez námahy. Večným problémom sú neskladné káble. Toto už riešiť nemusíte, držiak monitora k PC je totiž vybavený premysleným systémom na vedenie káblov.

DVA SPÔSOBY MONTÁŽEVhodný na každý stôl

Držiak na monitor k PC Rapture ECLIPSE DXL je možné namontovať takmer na akýkoľvek stôl, a to hneď dvoma spôsobmi – na hranu stola pomocou svorky (10 – 85 mm), alebo môžete využiť priechodku stolom (10 – 80 mm). Všetok inštalačný materiál, vrátane náradia, sme dali samozrejme do balenia.

Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL
Rapture Monitor Arm

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

DRŽIAKY RAPTUREPrispôsobia sa každému monitoru

Naše držiaky Rapture sú vybavené jednoduchým systémom veľmi presného nastavenia odporu pružiny, takže sa dajú nastaviť presne podľa hmotnosti monitora tak, aby vždy držali v požadovanej pozícii a zároveň sa s nimi dalo pohodlne manipulovať. Bez ohľadu na to, či máte ľahký alebo ťažký monitor. Odpor pružiny nastavíte pomocou priloženého imbusu. Stačí otočiť skrutkou doľava alebo doprava na zvýšenie či zníženie napätia pružiny.

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Určenie
Na hranu stola, S priechodkou stolom Hotovo!
VESA prichytenie
100×100, 75×75 Hotovo!
Konštrukcia
Kĺbový, S mechanickou pružinou Hotovo!
Počet ramien
2 x Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Typ

Určenie
Na hranu stola, S priechodkou stolom Hotovo!
VESA prichytenie
100×100, 75×75 Hotovo!
Konštrukcia
Kĺbový, S mechanickou pružinou Hotovo!
Počet ramien
2 x Hotovo!
Max. počet monitorov
2 Hotovo!

Vlastnosti

Max. nosnosť
18 kg Hotovo!
Min. veľkosť monitora
17" Hotovo!
Max. veľkosť monitora
32" Hotovo!
Max. vzdialenosť od steny
47,7 cm Hotovo!
Náklon
+/- 40° Hotovo!
Rotácia
360 ° Hotovo!
Náklon
180 ° Hotovo!

Vybavenie

Vlastnosti a výbava
Systém na usporiadanie káblov Hotovo!
Súčasť balenia
Montážna súprava Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je možne na rameno pripevniť monitor aj keď ho mám 33"?

Dobrý den, přes jaký konektor se připojuje osvětlení?

Diskusia a poradňa k Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL sivý
Príslušenstvo pre Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL - grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL - grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL - szürke.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií