Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus maličkosti sk

Ravpower Quick Charge 3.0 6-Port Wall Charger – Black

Zobraziť katalóg
Ravpower Quick Charge 3.0 6-Port Wall Charger – Black
4,9 9 hodnotení
Nabíjačka do siete 1x USB QC 3.0, 5x USB iSmart technology
Kód:  RAVWC0002 Produktové číslo:  RP-PC029 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ravpower Quick Charge 3.0 6-Port Wall Charger – Black Predaj skončil

Ravpower Quick Charge 3.0 6-Port Wall Charger – Black

Chcete svoje zariadenie dobiť čo najrýchlejšie? Potom je pre Vás táto nabíjačka tou správnou voľbou. Vďaka novej technológii Qualcomm Quick Charge 3.0 nabíjačka dobíja až 4 × rýchlejšie než bežné konkurenčné produkty. So 6 portami a výkonom 60 W môžete nabíjať zároveň až 6 zariadení. Vylepšená iSmart 2.0 automaticky detekuje a nastavuje nabíjací prúd tak, aby bolo zabezpečené čo najrýchlejšie nabitie pre Vaše zariadenie. Súčasťou balenia je aj 1,5 m dlhý kábel, ktorý slúži k prepojeniu nabíjačky so sieťou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vylepšená technológia iSmart 2.0
  • 6 × port pre súčasné nabíjanie
  • Technológia Qualcomm Quick Charge 3.0, ktorá umožňuje až 4 × rýchlejšie nabíjanie
  • LED indikátor pre detekciu pripojeného zariadenia
  • Bezpečné nabíjanie - ochrana proti prehrievaniu alebo prebitiu
  • Výstup 5 V / 2400 mA, 9 V / 2000 mA alebo 12 V / 2000 mA
  • Elegantný dizajn a malé rozmery

Qualcomm Quick Charge 3.0

Táto jedinečná technológia umožňuje rýchle nabitie Vášho zariadenia, a to až 4 × rýchlejšie ako štandardná nabíjačka. Už nebudete musieť čakať dlhé hodiny, než bude Váš mobilný telefón alebo tablet nabitý na 100%. Oproti predchádzajúcej generácii tejto technológie došlo k 38% nárastu rýchlosti nabíjania, v porovnaní s prvou generáciou je to viac ako 50%. Samozrejmosťou je spätná kompatibilita s nižšími verziami.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!
Výkon
60 W Hotovo!
Maximálny prúd hlavného výstupu
2,4 A Hotovo!
Počet výstupov
6 Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
60 W Hotovo!
Maximálny prúd hlavného výstupu
2,4 A Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
6 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Rýchlonabíjanie, Prepäťová ochrana, Podpäťová ochrana Hotovo!

Typ rýchlonabíjania

Typ rýchlonabíjania
Qualcomm Quick Charge 3.0 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jakou má nabíječka standby spotřebu? Hledám nabíječku která by mohla být trvale v zásuvce, měla co nejmenší spotřebui když nenabíjí. Vydrží trvalé zapojení v zásuvce? (Jsou nabíječky který trvalé zapojení v zásuvce nevydrží a pak je tu riziko požáru když nejste doma)

Dobrý den, podporuje rychle nabíjení na tel. Huawei P30 pro. Dekuji

Dobrý večer, nabije táto nabíjačka PC? Konkrétne HP pro x2 g2, 13".originál nabíjačka má 65W.teraz.spm kúpil aukey 60W a nenabije nic 🙄 prípadne viete odporučiť inú?

Objednal jsem si bílou verzi a i na obrázku je bílá. Čekal jsme na ní 6 týdnů. Dnes vyzvednu a je černá. Mnoho dotazů tu bylo na opačný problém. Chtěli černou a dostali bílou. Takže se na Vás obracím s dotazem, jak postupovat. Asi máte teď skladem jen černé a těžko mi je vyměníte na bílou. Nebo ne?

Dobry den, nabijacka ked je v elektrike bzuci. Je to normalne spravanie? Avsak ked zapojim napr mobil na nabijanie, bzucanie stichne. Dakujem

Včera jsem objednal nabíječku v černé barvě, ale na prodejnu došla v barvě bílé. Zboží jsem tedy nepřevzal. Můžete mi to vysvětlit? Speciálně jsem k objednávce psal, že chci barvu černou, abych nedopadl stejně jako lidé přede mnou. Bohužel nic.

Pro: Lukáš Dobrozenský, Alza Expert, 13. 02. 2018: Pane Dobrozensky, nabizite li nabijecku (jak pisete v predchozi odpovedi) take i v cerne barve, jak ji mam objednat, abych ji v cerne barve obdrzel? V sobotu jsem ji objednatl pres stranku, na ktere je vyobrazena v cerne barve, a kdyz jsem si ji v nedeli prisel vyzvednout do Alza Budejovicka, byla v barve bile (takze jsem ji neprevzal). Rad bych si tuto nabijecku objednal a zakoupil v barve cerne. Poradte tedy, jak to mam udelat (abych ji v barve cerne tentokrat jiz urcite i obdrzel). Mozna byste objednavku (kterou timto cinim) mohl do systemu zadat Vy osobne a poslat mi ji emailem k verifikaci. Dekuji. Zakaznik

Planujete nabizet tuto nabijecku take i v cerne barve? Pokud ano, od jakeho data?

mate skladom aj nabijacku ciernej farby?

ako je riešená sieťová zásuvka? euro alebo usa a treba dokúpiť redukciu?

Diskusia a poradňa k Ravpower Quick Charge 3.0 6-Port Wall Charger – Black
Príslušenstvo pre Ravpower Quick Charge 3.0 6-Port Wall Charger – Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravpower Quick Charge 3.0 6-Port Wall Charger - Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravpower Quick Charge 3.0 6-Port-Ladegerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravpower Quick Charge 3.0 6-Port-Ladegerät. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ravpower Quick Charge 3.0 6-Port Wall Charger.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií