PET Aplikace

Razer Base Station Chroma

Zobraziť katalóg
Razer Base Station Chroma
4,7 6 hodnotení
Stojanček – na slúchadlá
Kód:  RAZsta03 Produktové číslo:  RC21-01190100-R3M1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Base Station Chroma Predaj skončil

Razer Base Station Chroma

Keď príde reč na zabijácku hernú výbavu, tak to posledné, čo potrebujete, je v nej mať chaos. Všade na stole veľa vecí alebo ešte horšie – zamotaných káblov – to dokáže spoľahlivo zlikvidovať všetku chuť do pripravovanej bitky. Razer Base Station Chroma ale predstavuje dokonale vyvážený stojanček na slúchadlá, ktorý pomôže navrátiť do vašej výbavy poriadok. Majte vďaka nemu odteraz svoje slúchadlá vždy na očiach a vyťažte zo svojho priestoru čo najviac – Razer Base Station nie je len stojanček na slúchadlá, zastane aj úlohu 3-portového USB 3.0 hubu pre priame zapojenie ďalších zariadení. Využite toho a zminimalizujte zmätok spôsobený nadbytkom káblov.

Kľúčové vlastnosti Base Station Chroma

  • Dokonale stabilný stojan na slúchadlá
  • Elegantný čierny dizajn ladiaci k zvyšku hernej výbavy
  • Zabudovaný USB 3.0 hub s 3 portmi pre zapojenie ďalších zariadení
  • Možnosť podsvietenia až 16,8 miliónmi farieb
  • Efektívny boj s chaosom v hernej výbave

Milióny a milióny farieb

Vyberte si z prednastavených svetelných efektov, ktorými môžete stojanček podsvietiť, alebo si vytvorte svoje vlastné. Razer Base Station vládne ohromnému počtu 16,8 miliónov farieb, takže si pôžitok z hry môžete prispôsobiť čisto podľa svojej chuti. A cez Razer Synapse dokonca neuveriteľne ľahko.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, dostáva sa k tomuto produktu aj taká malá razer nálepka cca 5x5 cm čisto len s logom? (viz. Hypertext below) Viem že je to blbá otázka ale mám sestru a jej nálepku som si nalepil na notebook tak potrebujem zohnať novú a nechcem platiť 5€ poštovné čisto len pre ňu. Hypertext: Odkaz do neznáma

Dobrý deň, budete mať aj tento tovar skladom? Už minimálne 5x ste posunuli naskladnenie..

Diskusia a poradňa k Razer Base Station Chroma
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Base Station Chroma. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Base Station Chroma. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Base Station Chroma. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Base Station Chroma.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií