Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Razer Kraken 7.1 Chroma

Zobraziť katalóg
Razer Kraken 7.1 Chroma
4,6 84 hodnotení
Slúchadlá frekvenčný rozsah 20Hz-20.000KHz, Impedancia 32ohm, citlivosť 112dB, 40mm neodymové magnety, Razer Synapse, Chroma podsvietenie, dĺžka kábla 2m, čierne
Kód:  MR069i6da Produktové číslo:  RZ04-01250100-R3M1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Kraken 7.1 Chroma

Headset Razer Kraken 7.1 Chroma využíva pokročilý systém 7.1-kanálového spracovania zvuku, vďaka ktorému vás ponorí ešte hlbšie do hry. Základom je extra nízka latencia pri spracovaní zvukového signálu a jeho modulácia do 360° zvukového poľa, čo je vo väčšine prípadov možné len s pomocou niekoľkých meničov v každej mušli.

Osobná kalibrácia zvuku

Prácu so zvukom posúva na ešte vyššiu úroveň softvér Synapse, ktorý poskytuje vysoký stupeň prispôsobenia. Sprostredkováva vám možnosť vyladenia každého kanálu, zosilnenie basovej zložky a dokonca aj vyváženie hlasovej zložky pre maximálnu kontrolu nad zvukom. Prispôsobenie je možné navyše nadviazať na konkrétny program, takže budete mať vždy optimálny zvukový výstup - či hráte, sledujete film alebo počúvate hudbu.

Zdokonalený digitálny mikrofón

Ľavá mušľa skrýva zdokonalený digitálny mikrofón, ktorý si môžete vytiahnuť len vtedy, keď ho potrebujete. Vďaka tomu máte zaistené bezproblémové uloženie aj jednoduchý transport headsetu. Tlačidlo stlmenia potom zaisťuje, že budete hlučný len vtedy, keď budete chcieť. Použitý všesmerový digitálny mikrofón využíva optimalizované algoritmy, ktoré sa starajú o špičkovú kvalitu zvuku. Posilňujú odstup signálu od šumu, rozširujú frekvenčnú odozvu a zvyšujú citlivosť. Jednoducho ide o o omnoho lepšie riešenie vo všetkých smeroch, ako ponúka štandardný analógový mikrofón.

Podsvietenie Chroma so 16,8 miliónmi farieb

Razer Kraken 7.1 Chroma vám poskytuje voľnosť vo výbere podsvietenia. Môžete si zvoliť akúkoľvek zo 16,8 milióna farieb, rovnako ako nastaviť rôzne svetelné efekty. Všetko jednoducho a intuitívne v softvéri Synapse. Jednoducho vylaďte svoj headset, aby perfektne zodpovedal vašim požiadavkám vo všetkých smeroch.

Kľúčové prvky

Pokročilé 7.1-kanálové spracovanie virtuálneho priestorového zvuku.
Vylepšený digitálny mikrofón.
Navrhnuté pre dlhší herný komfort.
Osvetlenie Chroma so 16,8 miliónmi možnosťami farieb.
Pracuje so softvérom Razer Synapse.
Výkonné meniče pre najkvalitnejší zvuk v hrách.
Uzavreté náušníky pre optimálnu zvukovú izoláciu.
Skladacie mušle pre ešte lepšiu prenosnosť.

Podporované OS:
PlayStation 4
Windows 8 / Windows 7 / Windows Vista
Mac OS X (10.7-10.9)

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, priblizne po 2 letech mi popraskala kuze na nausnicich (ear pads) a odkryla molitan. Muzete mi prosim poradi, kde se daji sehnat nove (jinde nez na razerzone) idealne v cz. Dekuji

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak vypadá verze 2 tohoto produktu, neboli Razer Kraken 7.1 V2. Bude na Alze, chystá se, jsou nějaké informace? Snad nikde v České Republice se nedají sehnat, jedině na oficiálním obchodě Razer a já bych je raději kupoval odsud.

Dobrý den , chtěl bych se zeptat , nemohu se rozhodnout mezi razer kraken , buď chroma nebo blue a mezi hyperx cloud čiré nebo cloud II

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat jestli k využití sluchátek se zvukem 7.1 potřebuji zvukovou kartu 7.1 nebo mi stačí základní deska s 5.1 a zvuk se převádí na 7.1 ve sluchátkách. Děkuji

Přeji krásný den, měl bych dotaz a zároveň žádost o radu. Chtěl bych si pořídit herní sluchátka a nemohu se rozhodnout mezi Razer Kraken 7.1 Chroma a GAMDIAS HEPHAESTUS USB. Zvažuji všechny možnosti, technické i vizuální. Podle všeho jsou obojí kvalitní, ale každá mají svá specifika. Rád bych tímto požádal o radu, či o doporučení i jiných sluchátek. V případě sluchátek od Razeru je jejich cena strop. Také by mě zajímalo, jestli by bylo možné si tyto sluchátka "osahat" na vaší pobočce v Karlových Varech, určitě by mi to pomohlo v konečném rozhodnutí. Děkuji, s pozdravem Šmrha.

Diskusia a poradňa k Razer Kraken 7.1 Chroma
Príslušenstvo pre Razer Kraken 7.1 Chroma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Kraken 7.1 Chroma. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Kraken 7.1 Chroma. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Kraken 7.1 Chroma. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Kraken 7.1 Chroma.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií