Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Razer Kraken 7.1 V2

Zobraziť katalóg
Razer Kraken 7.1 V2
5 5 hodnotení
Slúchadlá frekvenčný rozsah 12Hz-28.000KHz, Impedancia 32ohm, citlivosť 118dB, 50mm neodymové magnety, 3.5mm jack, USB, dĺžka kábla 1.3m, čierne
Kód:  MR069i6db Produktové číslo:  RZ04-02060100-R3M1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Kraken 7.1 V2

Posuňte vašu hráčsku vášeň na úplne novú úroveň so slúchadlami Razer Kraken. Tento štýlový Headset využíva pokročilý systém 7.1-kanálového spracovania zvuku, vďaka ktorému vás ponorí ešte hlbšie do hry. Základom je extra nízka latencia pri spracovaní zvukového signálu a jeho modulácia do 360° zvukového poľa, čo je vo väčšine prípadov možné len pomocou niekoľkých meničov v každej mušli. Celá základná konštrukcia slúchadiel je vyrobená zo zliatiny hliníka, rám je tak ľahký, pružný a neuveriteľne odolný. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné hráčske slúchadlá s 7.1-kanálovým zvukom
  • Veľké 50 mm meniče s neodymovými magnetmi (vhodné aj na počúvanie hudby)
  • Mikrofón ponúka čistý a zrozumiteľný zvuk
  • Pohodlné aj po dlhých hodinách hernej vravy
  • Bohaté možnosti nastavenia, EQ, podsvietenie
  • Pripojenie cez USB konektor
  • Kompatibilita PC / PS4 / Mac
  • Vyťahovací mikrofón s redukciou okolitého hluku (funkčný len na PC)
  • Nízka hmotnosť

Jednoduché nastavenie

Prácu so zvukom posúva na ešte vyššiu úroveň softvér Synapse, ktorý poskytuje vysoký stupeň prispôsobenia. Sprostredkováva vám možnosť vyladenia každého kanála, zosilnenie basovej zložky a dokonca aj vyváženie hlasovej zložky, aby ste mali maximálnu kontrolu nad zvukom. Prispôsobenie je možné tiež nadviazať na konkrétny program, takže budete mať vždy optimálny zvukový výstup, nech hráte, sledujete film alebo počúvate hudbu.

Nepreberné množstvo farebného podsvietenia

Slúchadlá vám poskytujú voľnosť vo výbere podsvietenia. Môžete si zvoliť akúkoľvek z 16,8 milióna farieb, rovnako ako nastaviť rôzne svetelné efekty. Všetko jednoducho a intuitívne v softvéri Synapse. Vylaďte svoj headset tak, aby perfektne zodpovedal vašim požiadavkám vo všetkých smeroch.

Jednoduchá komunikácia

Ľavá mušľa skrýva zdokonalený digitálny mikrofón, ktorý si môžete vytiahnuť, len keď ho potrebujete. Vďaka tomu máte zaistené bezproblémové uloženie aj ľahký transport headsetu. Tlačidlo stlmenia zaisťuje, že budete počutý len vtedy, kedy budete chcieť. Použitý viacsmerový digitálny mikrofón využíva optimalizované algoritmy, ktoré sa starajú o špičkovú kvalitu zvuku. Posilňujú odstup signálu od šumu, rozširujú frekvenčnú odozvu a zvyšujú citlivosť. Vo všetkých smeroch ide o oveľa lepšie riešenie, než ponúka štandardný analógový mikrofón.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Sú oválne tie mušle alebo okolo uší?

Dobrý deň, chcem sa spýtať či je tento headset riešený ako HyperX Cloud II ohladom konektorou. Že základný je 3,5 mm jack a k 7.1 je potreba UDB zapojenie. Ďakujem za všetky odpovede.

Zdravím mají tyto sluchátka opravdu jack 3,5 mm ?? Nebo pouze USB Type-A ?? Děkuji nerad bych si totiž koupil špatné potřebuju jack 3,5mm

Dobrý den, chci se zeptat, je možné tyto sluchátka připojit k telefonu ? Na internetu jsem se dočetl že ne a někde že zase jo, tak nějak nevím čemu věřit. Případně zda je to možné u modelů Man o war a také pro V2. Děkuji

Mám dotaz jestli jde tyto sluchátka připojit k xbox 360. Předem děkuji. Jakub

Dobry den chtěl bych se zeptat jake je tam připojeni? je možne používat 3.5mm jack ?

Dobrý den, chci se zeptat jaká je předchozí verze těchto sluchátek

da sa pouzivat razer kraken 7.1 2v aj na mobile ked si dokupim prepojku na jack???

Diskusia a poradňa k Razer Kraken 7.1 V2
Príslušenstvo pre Razer Kraken 7.1 V2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Kraken 7.1 V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Kraken 7.1 V2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Kraken 7.1 V2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Kraken 7.1 V2.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií