Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Razer Kraken Neon Blue

Zobraziť katalóg
Razer Kraken Neon Blue
Slúchadlá frekvenčný rozsah 20Hz-20.000KHz, Impedancia 32ohm, citlivosť 110dB, 40mm neodymové magnety, dĺžka kábla 1.3m
Kód:  MR069i6c1 Produktové číslo:  RZ12-00870400-R3M1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Kraken Neon Blue

Razer Kraken Neon sú vynikajúce slúchadlá robustná konštrukcia , Ktoré sa veľmi dobre vyrovnávajú s častým prenášaním, a preto sú vhodné pre poslucháčov vyznávajúcich aktívny životný štýl. Hoci už spomenutá konštrukcia je robustná a vydrží aj horšie zaobchádzanie, je veľmi odľahčená a spoľahlivo vás sprevádzať pri zdĺhavom dochádzaní autobusom alebo aj pri jazde na lyžiach . Dôležité je spomenúť aj možnosť pohodlne slúchadlá zložiť. Vďaka prepracovanej ergonómii a hneď niekoľkým prvkom dodávajúce vysokú úroveň užívateľského komfortu je používanie slúchadiel pohodlné aj po dlhšiu dobu.

Slúchadlá Razer Kraken Neon sa môžu pochváliť naozaj veľkými 40mm neodymovými zvukovými meničmi . Tie sú garanciou čistého zvuku a tiež značného rozsahu výšok aj stredov. Nebudete ochudobnení ani o skutočne hlboké basové tóny. Aj vďaka tomu je možné využiť Razer Kraken Neon využiť aj ako herné slúchadlá . Citlivosť slúchadiel ponúkne perfektné hodnotu 110 dB, príkon potom 50 mW. K svojmu zariadenie slúchadlá pripojíte prostredníctvom 1,3 metrov dlhého kábla ukončeného 3,5 mm jack konektorom. V balení ale nájdete aj veľmi praktického 2 metrové predĺženie kábla.

Hlavné prednosti:

  • Robustná konštrukcia a vynikajúci užívateľský komfort
  • Prepracované zvukové meniče zaisťujúcou silný a verný zvuk
  • Skladacia konštrukcia umožňuje ľahké prenášanie
  • Optimalizovaná a vyvážená váha pre dlhodobé nosenie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Razer Kraken Neon Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Kraken Neon Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Kraken Neon Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Kraken Neon Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Kraken Neon Blue.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií