P&G MS v hokeji_CZ

Razer Kraken Pro V2 Green

Zobraziť katalóg
Razer Kraken Pro V2 Green
3,0 1 hodnotení
Herné slúchadlá frekvenčný rozsah 12Hz-28.000KHz, Impedancia 32ohm, citlivosť 118dB, 50mm zvukové meniče, 3.5mm jack
Kód:  MR069z1 Produktové číslo:  RZ04-02050300-R3M1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Kraken Pro V2 Green

Slúchadlá Razer s poctivou konštrukciou

Razer Kraken Pre V2 sú špičková slúchadlá robustnej konštrukcie, ktoré sa vďaka skvelému všesměrovému mikrofónu hodí do výbavy každého hráča počítačových hier. Vďaka prepracovanej ergonómii a hneď niekoľkým prvkom dodávajúca vysokú úroveň užívateľského komfortu je používanie slúchadiel pohodlné i po dlhšiu dobu.


Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Razer

Razer Kraken Pre V2

Zvuková pecka

Slúchadlá Razer Kraken Neon sa môžu pochváliť špičkovými 50mm neodymovými zvukovými meničmi. Tie sú garanciou čistého zvuku a tiež veľkého rozsahu výšok i stredov.


Prepracované zvukové meniče

Nebudete ochudobnení ani o skutočne hlboké basové tóny. Citlivosť slúchadiel ponúkne perfektné hodnotu 118 dB, príkon potom 30 mW. K svojmu zariadenie slúchadlá pripojíte prostredníctvom 2 metrov dlhého kábla ukončeného pozláteným 3.5 combo jackom.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Razer

Kábel s dĺžkou 2 metre

Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, majú tieto sluchadlá zvlášt audio a zvlášť mic jack alebo iba jeden ? V prípade ak majú jeden, ako môžem mať aj audio aj mic keď môj PC ma rozdelené vstupy? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den. Kde se dá sehnat náhradní ta černá pěnová část? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chci se zeptat jestli mikrofon u těchto sluchátkách je mikrofon na tolik kvalitní, že jde používat ke komunikaci? Myslím tim jestli je dost kvalitní, bez šumu a hlasitost je ok, děkuji, Adam Popper

Diskusia a poradňa k Razer Kraken Pro V2 Green
Príslušenstvo pre Razer Kraken Pro V2 Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Kraken Pro V2 Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Kraken Pro V2 Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Kraken Pro V2 Grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Kraken Pro V2 Green.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií