Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Razer Lancehead Tournament Edition

Zobraziť katalóg
Razer Lancehead Tournament Edition
4,8 23 hodnotení
Herná myš – drôtová, optická, odozva 1ms, 16000DPI, 9 tlačidiel, viacfarebné, vhodná pre ľavákov, veľkosť M, USB, 2.1m kábel, čierna, tlačidlo na zmenu DPI
Kód:  MR057t1j Produktové číslo:  RZ01-02130100-R3G1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Lancehead Tournament Edition

Herná myš s kvalitnými spínačmi a senzorom s vynikajúcim rozlíšením? Máte ju mať. Symetrický tvar je vhodný pre pravákov aj ľavákov a Chroma podsvietenie dodá hre tú pravú atmosféru. Samozrejmosťou je tiež pamäť na vaše nastavenia a možnosť prispôsobiť citlivosť počas hry. 

Kľúčové vlastnosti

  • Herná myš so špičkovým senzorom
  • Mechanické spínače Razer
  • Možnosť prispôsobenia citlivosti za chodu
  • Chroma podsvietenie so 16,8 miliónmi farieb
  • Symetrický tvar je vhodný pre pravákov aj ľavákov
  • Opletený kábel s dĺžkou 2,1 m

Mechanické spínače Razer

Myš Razer Lancehead Tournament Edition je navrhnutá tak, aby ste mali v hre vždy navrch. K tomu napomáhajú aj celkom nové mechanické spínače Razer vyvinuté v spolupráci s lídrom v odbore, spoločnosťou Omron. Poskytujú najrýchlejšiu možnú odozvu a vydržia až neuveriteľných 50 miliónov kliknutí.

Najpresnejší herný senzor na svete

Laserový senzor má rozlíšenie 16 000 DPI a 450 IPS. Tým vám počas hry poskytuje nezanedbateľnú výhodu oproti súperom. Okrem nevídanej presnosti je senzor vďaka akcelerácii 50 G mimoriadne citlivý. Vďaka tomu bude každý váš pohyb dokonale prenesený na herné pole.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,1 cm Hotovo!
Výška
3,8 cm Hotovo!
Hĺbka
11,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
104 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre ľavákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
16 000 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
2,1 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Máte špátné popisky, tahle verze není bezdrátová.

Dobrý den, mám dotaz ohledně 4 bočních tlačítek. Jsou velmi mělké a sice krásně lícují s tělem myšky, ale na nakliknutí to je nepohodlné. Má například model: Razer Viper - Ambidextrous Wired Gaming Mouse se stejnou skladnou 4 bočních tlačítek tyto tlačítka více vystouplá od těla myši, jak to měl například model Taipan, což bylo naprosto ideální. Děkuji

dobrý den rád bych si koupil tuto myš ale nevím jestli drátovou nebo bezdrátovou (nemám rád kabely)

Dobrý deň. Chcem sa spýtať aká je najnižšia hodnota DPI ktorá sa dá nastaviť na tejto myške ? Osobne preferujem veľmi nízke hodnoty (300DPI) Preto chcem vedieť či sa na túto, prípadne nižšiu hodnotu dostanem aj s týmto zariadením. Ďakujem

Dobrý den chtěl bych se zeptat kde mám sehnat Skates Pads pro myšku Razer Lancehead Tournament Edition Já jsem ji kupoval dva roky nazpátek a za ten čas se mi to vymazalo teď hledám na Googlu koupit Skates Pads Brno Já nevím jak mám položit správně otázku Zkoušel jsem všechno nevím jak se tomu říká gumičky pro myš nožky pro myš prostě Můžete mi prosím pomoct najít nějaký obchod aby jsem to sehnal prosím!

Dobrý den, mohl bych se zeptat kolik tato myš váží?

Dobry den, chtěl bych se zeptat po kolika stovkach či desítkách se da DPI na myši měnit

Dobry den chci se zeptat jestli budete do konce roku prodavat Mikrofon Razer Seiren X a webcameru razer kiyo??

Je možné nechat si poslat zboží na prodejnu vyzkoušet si ho a pokud mi nesedne nechat ho tam? Děkuji za odpověď.

Emmm asi jsem možná slepý ale fakt ta myš má 9 programovatelných tlačítek? Já vidím max. 4 (2 a 2 po stranách) a to ještě nevím zda to není zrcadlově focené ty fotky. -_-

Diskusia a poradňa k Razer Lancehead Tournament Edition
Príslušenstvo pre Razer Lancehead Tournament Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Lancehead Tournament Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Lancehead Tournament Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Lancehead Tournament Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Lancehead Tournament Edition.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií