Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Razer Mamba + Firefly Hyperflux Bundle

Zobraziť katalóg
Razer Mamba + Firefly Hyperflux Bundle
5 4 hodnotení
Herná myš bezdrôtová, USB a bezdrôtový USB prijímač, vhodná pre pravákov, optická, 9 tlačidiel, zmena DPI, RGB podsvietenie, 16000DPI, dĺžka kábla 2.1 m, veľkosť S, čierna + podložka
Kód:  MR066e1g Produktové číslo:  RZ83-02480100-B3M1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Mamba + Firefly Hyperflux Bundle

Buďte pohotovejší. Herná myš Razer Mamba s podložkou Firefly Hyperflux prináša nový rozmer slobody pohybu. Oproti bežným bezdrôtovým myšiam sa Mamba HyperFlux pýši oveľa ľahším vyhotovením, pretože neobsahuje batériu. Energiu pre chod získava priamo z podložky. Vďaka tomu sa znížila hmotnosť (len 96 gramov), zvýšila sa obratnosť a tiež odpadá problém s náhlym vybitím batérie uprostred zápasu.

Kľúčové vlastnosti myši Razer Mamba s podložkou Firefly Hyperflux

  • Ľahká, obratná bezdrôtová myš (bez batérie)
  • Nikdy sa nevybije (bezdrôtové napájanie z podložky)
  • Optický senzor 5G (16 000 DPI, 50 G)
  • 9 nezávisle programovateľných tlačidiel Hyperesponse
  • Koliesko s odozvou
  • Osvetlenie Razer Chroma s 16,8 mil. odtieňov

Adaptive Frequency Technology

Možnostiam rýchleho pohybu zodpovedá hardvér, takže môžete výhodu rýchlejšej reakcie naozaj zúročiť. Herná myš Razer Mamba je schopná zachytiť povrch podložky Firefly Hyperflux senzorom s rozlíšením 16 000 DPI a záznamom akcelerácie až 50 G. Patentovaná technológia Adaptive Frequency ručí za spoľahlivý prenos aj pri tak vysokom tempe.

Praktická aj pekná podložka Razer Firefly HyperFlux

Podložka Razer Firefly HyperFlux má obojstranný povrch, pričom každá strana vyhovie inému typu hrania. Jedna strana má tvrdý povrch pre rýchle prejazdy s minimálnym odporom. Druhá je textilná a prináša lepšiu kontrolu a citlivosť. Tiež podložka ponúka podsvietenie nastaviteľné v 16 miliónoch odtieňov a so svetelnými efektmi, ktoré môžete synchronizovať s ďalším príslušenstvom cez Razer Synapse.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,01 cm Hotovo!
Výška
4,32 cm Hotovo!
Hĺbka
12,47 cm Hotovo!
Hmotnosť
96 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
16 000 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
2,1 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

V balení

V balení
Podložka Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Urcite nekupovat. Pondelok vraciam. Stale sa myska vypina, nemaju to este zvladnute. Cely software je zabugovany, driver nefunguje dobre.

Dobrý den, chci se zeptat, jaké jsou rozměry podložky, která je u tétu myši, díky.

Dobrý den, tady jsem narazil na zápornou recenzi, že se myš stále vypíná a software je zabugovaný.. bylo to vadným kusem nebo stále se pracuje na zlepšení? + ještě jsem se chtěl zeptat... kdybych si jí koupil tak bych chtěl ještě nějakou opěrku na zápěstí. existuje nějaká samostatná opěrka jako je to u "Razer Vespula v2" ? předem děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Razer Mamba + Firefly Hyperflux Bundle
Príslušenstvo pre Razer Mamba + Firefly Hyperflux Bundle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Mamba + Firefly Hyperflux Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Mamba + Firefly Hyperflux-Paket. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Mamba + Firefly Hyperflux-Paket. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Mamba + Firefly Hyperflux Bundle.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií