Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Razer ManO'War 7.1

Zobraziť katalóg
Razer ManO'War 7.1
5 3 hodnotení
Herné slúchadlá frekvenčný rozsah 20 Hz - 20.000 KHz, Impedancia 32 ohm, citlivosť 118 dB, 50 mm neodymové magnety, kompatibilný s PC/Mac/Xbox One/PS4, čierne
Kód:  MR069jda Produktové číslo:  RZ04-01920200-R3G1 Stránky výrobcu

Razer ManO'War 7.1

Herné slúchadlá Razer ManO'War vás dokonale vtiahnu do herného sveta, kde budete počuť každý zvukový detail, aj najmenší pohyb svojho nepriateľa. Priestorový zvuk 7.1 vytvorí neopakovateľnú zvukovú atmosféru, ktorá vás úplne pohltí.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkové herné slúchadlá
  • Luxusný 7.1 priestorový zvuk
  • 50 mm meniče
  • Komfortné polstrovanie
  • Vynikajúca zvuková izolácia
  • Plne zasúvací mikrofón
  • Ovládač na kábli

Staňte sa súčasťou akcie

Razer ManO'War sú vybavené 50 mm meničmi, ktoré ponúknu vysoko kvalitný a silný zvuk s minimálnym šumom. Spoločne s vylepšeným Razer Surround Enginom poskytnú neskutočne pohlcujúci 7.1 virtuálny priestorový zvuk, čím vás vtiahnu priamo do stredu bojiska. Vďaka precíznej pozičnej kalibračnej funkcii presne určíte svojich nepriateľov, takže ich môžete zneškodniť skôr, než na vás zaútočia. Funkcia plug-and-play umožňuje okamžité používanie po pripojení.

Špičkový mikrofón

Slúchadlá ukrývajú v ľavom meniči univerzálny jednosmerný mikrofón, ktorý podľa potreby ľahko vysuniete a prispôsobíte presne svojim potrebám. Je vybavený optimalizovaným algoritmom pre prirodzene znejúcu a krištáľovo čistú reprodukciu hlasu.

Praktickosť a štýl

Pre rýchle akcie sú slúchadlá vybavené praktickým ovládacím prvkom na kábli, s ktorého pomocou behom okamihu stlmíte mikrofón alebo nastavíte hlasitosť. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry chcel by som spytat, ze ktore sluchadla by ste mi odporucili na hranie fps hier ale aj inych, tieto razer man owar 7.1 alebo razer tiamat 2.2 v2?

čo znamená označenie 7.1?

Dobrý den, zde píšete, že sluchátka svítí a mění barvy. Kde se to zapíná? Nemůžu to nikde najít ani v Razer Synapse.

prosim chci se zeptat jestli take sviti a meni barvy nebo to neumi

Dobrý chcem sa spýtať ma mať tento headset aj Chroma podsvietenie? Lebo na YT som pozeral unboxing a tomu typkovy nesvietili :(

Diskusia a poradňa k Razer ManO'War 7.1
Príslušenstvo pre Razer ManO'War 7.1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer ManOWar 7.1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Manowar 7.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Manowar 7.1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer ManOWar 7.1.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií