Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Razer Naga Hex V2

Zobraziť katalóg
Razer Naga Hex V2
5 6 hodnotení
Herná myš – 16000dpi, snímač 5G, odpoveď 1 ms, 14 programovateľných tlačidiel, USB, čierno-zelená
Kód:  MR066a9b Produktové číslo:  RZ01-01600100-R3G1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Naga Hex V2

Herná myš s mimoriadne citlivou odozvou

Herný žáner MOBA, čiže online bojové arény, ktorý dominuje na scéne elektronických športov a inšpiruje milióny hráčov, vyžaduje hernú myš s čo najjednoduchším prístupom k zručnostiam a kúzlam a zároveň mimoriadnu citlivosť odozvy. Myš Razer Naga Hex V2 so sedemtlačidlovým palcovým kruhom, ktorý je optimalizovaný na hranie hier MOBA a ktorý je vybavený prednastavenými MOBA profilmi na maximálnu efektivitu v hre, prekoná vaše očakávania.

7 tlačidiel pri palci

Razer Naga Hex V2 sa pýši siedmimi mechanickými tlačidlami pre palec usporiadanými do kruhu, ktorý bol špeciálne navrhnutý na mieru hráčom MOBA s cieľom minimalizovať možnosť chybného kliknutia. Všetky tlačidlá, umiestnené od palca v rovnakej vzdialenosti, sú plne programovateľné a zaisťujú prístup k viacerým príkazom naraz.

Prednastavené MOBA profily zaisťujúce maximálnu efektivitu v hre

Rozsiahle testovanie potvrdilo, že zadávanie jednotlivých príkazov prostredníctvom myši namiesto klávesnice výrazne zvyšuje efektivitu v hre. Preto Razer Naga Hex V2 prichádza s ponukou prednastavených profilov optimalizovaných pre hry typu MOBA, ktoré si môžete stiahnuť. Či už potrebujete rýchlejší prístup k zručnostiam a predmetom alebo lepšiu komunikáciu a efektívnejšie zadávanie pokynov, aktivujte si jednoducho prostredníctvom Razer Synapse vhodný profil a pripravte sa na reakcie, ktoré budú rýchlejšie ako kedykoľvek predtým.

Laserový snímač 5G 16 000 DPI zaisťujúci mimoriadnu presnosť

V žánri, ktorý vyžaduje veľmi rýchle reflexy, je zásadné, aby sa zámer hráčov prostredníctvom myši čo najvernejšie preniesol do pohybu na obrazovke. Razer Naga Hex V2 má zabudovaný laserový snímač 5G s rozlíšením 16 000 DPI ,ktorý dokáže zaznamenať pohyby v extrémnych rýchlostiach, takže vaše údery neminú, pričom nezáleží na tom, na akej mape práve hráte.

Nastaviteľné podsvietenie Razer Chroma

Vyberte si z celého spektra 16,8 miliónov farieb a dodajte svojej myši Razer Naga Hex V2 osobitý charakter. Farbu a efekty môžete nastaviť každej zo zón na myši, od kolieska a lagá po palcový tlačidlový kruh. Vzniknú tak jedinečné psychedelické motívy, vďaka ktorým uvidíte svoju hru v inom svetle. Motívy môžete synchronizovať s ostatnými zariadeniami Razer Chroma a vytvoriť si tak jednotný farebný štýl pre celú súpravu periférií.

vypnuté
Razer Chroma
 
vypnuté
Razer Naga Hex V2
 

Vylepšená ergonómia

Razer Naga Hex V2 bola navrhnutá s dôrazom na čo možno najväčšie pohodlie a predstavuje nový ergonomický tvar, ktorý vyhovie väčšine herných štýlov. Bez ohľadu na tvar či veľkosť ruky a spôsobe držania myši môžete bez námahy podstúpiť aj ten najnáročnejší herný maratón.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,5 cm Hotovo!
Výška
4,3 cm Hotovo!
Hĺbka
11,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
135 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
16 000 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
2,1 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Zelená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chcel by som sa opýtať. Razer Naga Hex V2 myš. Je myš plus aplikácia kde sa nastavujú ostatné parametre podporovaná na Mac-u ?

Dobrý den, chci se zeptat jestli je možnost nastavit si vlastní podsvícení nejlépe červené ?

Diskusia a poradňa k Razer Naga Hex V2
Príslušenstvo pre Razer Naga Hex V2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Naga Hex V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Naga Hex V2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Naga Hex V2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Naga Hex V2.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií