Rapture PET

Razer Sphex V2

Zobraziť katalóg
Razer Sphex V2
4,7 43 hodnotení
Podložka pod myš – materiál: plast, rozmery: 35.5 cm×25.4 cm×0.05 cm, čierna
Kód:  MR060y9gd Produktové číslo:  RZ02-01940100-R3M1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Sphex V2

Ak venujete veľa času počítačovým hrám a chcete sa neustále zlepšovať, herná podložka pod myš Razer Sphex V2 by vám doma nemala chýbať. Pýtate sa prečo? Dôvodov existuje hneď niekoľko. Podložka je protišmyková, veľmi tenká a nesmierne odolná. Vyrobená totiž bola z kvalitného polykarbonátu. Hodí sa navyše ako pre laserové, tak pre optické myši. Každého hráča pritom zaujme aj svojou modernou vizuálnou stránkou, takže o jej obstaraní skutočne netreba pochybovať.  

Podstatné vlastnosti

  • Herná podložka pod myš z kvalitného polykarbonátu
  • Protišmyková, veľmi tenká a nesmierne odolná
  • Vhodná pre laserové aj optické myši
  • Moderná vizuálna stránka
 

Parametre a špecifikácia

Materiál
Plast Hotovo!
Šírka
35,5 cm Hotovo!
Výška
25,4 cm Hotovo!
Hĺbka
0,05 cm Hotovo!
Hmotnosť
48 g Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35,5 cm Hotovo!
Výška
25,4 cm Hotovo!
Hĺbka
0,05 cm Hotovo!
Hmotnosť
48 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Určenie

Určenie
Herná Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Plast Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Asi 4 krát som ju odlepil od stola a prestala sa mi smýkať po stole, potom som ju skúsil utrieť od prachu a nepomohlo. Nemôžem ju ešte nejak opraviť?

Výška 10mm v popisu asi není správně :D Byl jsem překvapen, když jsem pak z obalu vytáhl podložku tenkou jako papír. Jdu ji vrátit.

Prosím vás je tam nejaky rozdiel z akého materiálu je vyrobená keď táto je z polykarbonátu a druha napr. Z textilného povrchu ďakujem

Pri objednávke + zadarmo v cene 19,90 mi príde aj podložka Razer Sphex V2 s danými reklamnými predmetmi, alebo treba podložku ešte zvlášť objednáívať? Ďakujem.

Je tato podlozka pevna alebo sa da zlozit?

Dobry den, mohol by som sa spytat ci sa da podlozka prenasat alebo je urcena len na jedno pevné miesto

dobry den chci se zeptat jestli se tak rychle rozprodali nebo jestli jste se rozhodli zrusit objednavku od dodacatele..toto zbozi jsme mel objednane uz v listopadu na zacatku prosince jsem videl datum dodani 12.12 pozdeji 20.12 ale nikdo me neinformoval ze uz zbozi neni nebo jste ho nedostali.. dokonce v alplikaci alza mam ze se ovjednavka stale vyrizuje..

Diskusia a poradňa k Razer Sphex V2
Príslušenstvo pre Razer Sphex V2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Sphex V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Sphex V2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Sphex V2.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií