Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

RC81_RC16011

Zobraziť katalóg
RC81_RC16011 + 5 rokov záruka na motor po registrácii
Bezvreckový vysávač 800 W, na čistenie kobercov, na koberce, na tvrdé podlahy a na čalúnenie, hlučnosť 75 dB, epa filter, dĺžka kábla 5 m, akčný rádius 8 m, hubica na čalúnenie, kefová hubica, mäkčené kolieska, podlahová hubica a štrbinová hubica, šírka 30.7 cm, výška 34.8 cm, hĺbka 45 cm, čierna farba
Kód:  CANBV920 Produktové číslo:  39001430 Stránky výrobcu

RC81_RC16011

Bezvreckový vysávač HOOVER RC81_RC16011 je ideálny pomocník do každej domácnosti. Postará sa o dokonalé upratovanie a zároveň šetrí energiu a vašu peňaženku. Vysávač je vhodný na všetky typy podláh a kobercov. Systém jedného trvalo funkčného cyklónu vám poskytne dlhotrvajúci výkon a zároveň zamedzí upchávaniu nečistotami. Vďaka tomu znižuje nutnosť častej údržby.


Kľúčové vlastnosti bezvreckového vysávača HOOVER RC81_RC16011

  • Moderný dizajn fialovo-čiernej farby
  • Vybavený samostatným cyklónovým systémom
  • Poskytuje dlhotrvajúci výkon
  • Prístroj ľahko vyčistíte vďaka celoplastovej rozoberateľnej konštrukcii
  • Ponúka bohaté príslušenstvo
  • Objemná nádoba na prach
  • O perfektné výsledky upratovania sa postará Performance System 3 TOP Eco
  • Šetrí energiu a vašu peňaženku
  • Šetrný k životnému prostrediu

Výkonný bezvreckový vysávač

Bezvreckový vysávač HOOVER RC81_RC16011 vás ohromí moderným dizajnom fialovo-čiernej farby. Vysávač disponuje samostatným cyklónovým systémom a funguje na báze bezvreckovej prevádzky, takže nebudete musieť kupovať žiadne vrecká a ďalšie komponenty. Stačí len dokúpiť filtre na separáciu prachu.

Cyklónový systém

Benefitom vysávača HOOVER RC81_RC16011 je použitie samostatného cyklónového systému, ktorý separuje prach. Tento systém je vybavený jednou cyklónovou jednotkou, ktorá vytvára odstredivý efekt, čím zároveň poskytuje dlhotrvajúci výkon. Prístroj ľahko vyčistíte vďaka celoplastovej rozoberateľnej konštrukcii. Systém samostatného cyklónu dlhodobo zaručí perfektný výkon bez upchávania umývateľného filtra EPA 10.

Vysávač HOOVER RC81_RC16011ponúka bohaté príslušenstvo

Bezvreckový vysávač HOOVER RC81_RC16011 vám ponúka bohaté príslušenstvo, ktoré vám pomôže s upratovaním vašej domácnosti. V balení nájdete kobercovú a podlahovú hubicu All Floors Extra, ktorá je vhodná na všetky typy podláh. Nechýba ani hubica na koberce Carpet Optimax, hubica na tvrdé podlahy a hubica na nábytok. V neposlednom rade vysávač disponuje štrbinovou hubiacou slúžiacou na vysatie ťažko prístupných priestorov. Na rukoväti vysávača sa nachádza malá prachová kefa, ktorú budete mať pri vysávaní neustále k dispozícii, takže vám neunikne ani smietka.

Zabezpečte podlahe tú najlepšiu starostlivosť

Pokiaľ máte doma parkety, drevenú, či laminátovú podlahu, určite vás potešíme. Bezvreckový vysávač HOOVER RC81_RC16011 je totiž vybavený parketovou hubicou, ktorá sa dodáva spolu s ďalšou dýzou na následnú starostlivosť. Mäkké štetiny a plstené kolieska vám umožnia vyčistiť jemné povrchy bez rizika poškriabania a následného zničenia podlahy. Podlaha tak bude perfektne vyčistená a zároveň dostane tú najlepšiu starostlivosť.

Objemná nádoba na prach

Bezvreckový vysávač HOOVER RC81_RC16011 disponuje objemnou nádobou na prach, ktorú vďaka svojmu objemu nebudete musieť tak často vyprázdňovať. Ak však budete potrebovať nádobu vysypať, stačí stlačiť tlačidlo a nečistoty vysypete do koša. Neprídete tak do žiadneho kontaktu s prachom.

Vysávač ohľaduplný k životnému prostrediu

O perfektné výsledky pri upratovaní sa postará Performance System 3 TOP Eco, ktorý vám zaručí, že podlaha bude dokonale čistá. Vysávač HOOVER RC81_RC16011 zároveň šetrí energiu až o 40 %. Vďaka mimoriadne účinnému filtračnému systému uvoľňuje vyčistený vzduch.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!
Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy, Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy, Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Podlahová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
EPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
800 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
75 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30,7 cm Hotovo!
Výška
34,8 cm Hotovo!
Hĺbka
45 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,95 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RC81_RC16011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover RC81_RC16011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RC81_RC16011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RC81_RC16011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RC81_RC16011.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií