Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AlzaBoxy Q1

Real Cable Moniteur HDMI-1 - 3m

Zobraziť katalóg
Real Cable Moniteur HDMI-1 - 3m
5 5 hodnotení
Video kábel vysokorýchlostné s ethernetom, dvojité tienenie, pozlátené konektory, podpora 4K, ARC
Kód:  RLC002a Produktové číslo:  HDMI-13

Real Cable Moniteur HDMI-1 - 3m

Prepojovací HDMI kábel s podporou obrazového štandardu HDMI, ktorý ponúkne detailný obraz vo vysokom rozlíšení až 4096 x 2160 bodov.K existujúcej podpore nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitálnom formáte pribudol Fast Ethernetový (100 Mbit/s) kanál pre vysokorýchlostné obojsmernú komunikáciu i zdieľanie internetového pripojenia medzi dvomi HDMI zariadeniami a spätný zvukový kanál, ktorý poskytuje prenos zvukového signálu z TV tunera späť do externého zosilňovača či domáceho kina.Kábel je dvojnásobne tienený, čo radikálne zosilňuje ochranu proti elektromagnetickému aj rádiovému rušeniu.Pozlátené konektory zaisťujú optimálne pripojenie a maximálny prenos signálu.

Parametre a špecifikácie:

Konektory:
HDMI male <-> HDMI male (pozlátené)

Maximálne rozlíšenie:
Až 4096 x 2160 bodov

Ostatné:
Spätný prenos audia
Ethernet prenos

Dĺžka kábla:
3 m

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Real Cable Moniteur HDMI-1 - 3m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Real Cable MONITEUR HDMI-1 - 3m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Real-HDMI-Kabel Moniteur 1-3 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Real-HDMI-Kabel Moniteur 1-3 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Valós HDMI kábel Moniteur 1-3 méter.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií