AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Realme 6 Pro

Zobraziť katalóg
Realme 6 Pro
5 2 hodnotení
Mobilný telefón , neblokovaný
Kód:  REAM009ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Realme 6 Pro

Realme 6 Pro na prvý pohľad prezrádza, že ide o smartfón. Dovolí vám preto surfovať po sieťach, nahrávať video a vyhotovovať fotky štyrmi snímačmi alebo hrať hry a používať rôzne aplikácie. Operačná pamäť dosahuje veľkosť 8 GB. Vládne teda veľkorysým výkonom ideálnym aj pre 3D hry alebo virtuálnu realitu. Smartfónu Realme 6 Pro zaistí všetku energiu batéria, ktorá má veľmi solídnu výdrž vďaka netradičnej kapacite 4300 mAh. Výrazným prvkom je aj konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C. Obnovovacia frekvencia displeja predstavuje 90 Hz. Smartfón Realme má nadstavbu Realme UI.

Zásadné parametre smartfónu Realme 6 Pro

  • Obslúži SIM v konfigurácii Dual SIM + pamäťová karta
  • RAM 8 GB a CPU Qualcomm Snapdragon 720G
  • Grafický akcelerátor Adreno 618
  • NFC rozhranie na prenos dát aj platobné styky
  • Hlavný fotoaparát s rozlíšením 64 Mpx
  • Na chrbte mobilu nájdete 4 snímače fotoaparátu
  • Špičkový predný duálny fotoaparát
  • Čítačka odtlačkov prstov pre väčšiu bezpečnosť mobilného telefónu
  • 30 W rýchleho nabíjania
  • Mobilný telefón Realme má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM

Displej a fotovýbava mobilného telefónu Realme 6 Pro

displej mobilného telefónu s okrúhlym výrezom získal Full HD rozlíšenie. Je založený na technológii IPS s kvalitným podaním farieb a dobrými pozorovacími uhlami. Čo sa týka frekvencie displeja, dostala sa na hodnotu 90 Hz. Výbavu na fotenie predstavuje v mobile Realme 6 Pro pokročilý fotoaparát so štyrmi objektívmi, 12Mpx teleobjektív (f/2,5), 8Mpx širokouhlý objektív (f/2,3), 2Mpx makro objektív (f/2,4) a hlavný 64Mpx objektív (f/1,8). V priebehu vytvárania videa sa vám bude hodiť elektronická stabilizácia. Fotografovanie značne zjednoduší absolútne presné ostrenie fázovým posunom. Samozrejmou súčasťou je užitočná dióda na prisvietenie. Pre nadšencov selfie momentiek nesmie mobilu chýbať ani duálny predný fotoaparát s rozlíšením 16 Mpx.

Smartfón Realme 6 Pro so skvelou výbavou

Mobilný telefón dovoľuje používať hneď 2 SIM karty, a to bez obsadenia slotu, ktorý je určený na pamäťovú kartu. Rozšíriť úložný priestor nad rámec vnútornej pamäte je možné pomocou microSD karty. O zabezpečenie telefónu Realme 6 Pro sa stará čítačka odtlačkov prstov na tele zariadenia. Inovatívnou a stále obľúbenejšou funkciou je NFC rozhranie, vďaka ktorému sa urýchlia niektoré platby a finančné transakcie. V špecifikácii narazíte na výraz OTG, čo v preklade znamená, že k smartphonu bez problémov pripojíte aj flash disk či externý HDD. Samozrejmosťou funkčnosti je podpora rýchleho pripojenia k internetu a snímače potrebné na fungovanie užitočných aplikácií.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Realme 6 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Realme 6 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Realme 6 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Realme 6 Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Realme 6 Pro.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií