AD homeoffice Motorola Edge 50 Family

Realme 6s

Zobraziť katalóg
Realme 6s
4,7 21 hodnotení
Mobilný telefón 6.5" IPS 2400 × 1080, 90Hz, procesor MediaTek Helio G90T 8-jadrový, RAM 4 GB, micro SDHC až 256 GB, zadný fotoaparát 48 Mpx (f/1.8)+8 Mpx (f/2.3)+2 Mpx (f/2.4)+2 Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 16 Mpx, elektronická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, dual SIM + pamäťová karta, neblokovaný, rýchle nabíjanie 30W, batéria 4300 mAh, Android 10
Kód:  REAM011ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Realme 6s

Realme 6s je možné už podľa vzhľadu označiť za smartfón. Budete s ním môcť kedykoľvek využiť internet, fotografovať a natáčať štyrmi fotoaparátmi alebo sa zabávať hraním hier. Operačná pamäť zariadenia ponúka kapacitu 4 GB. S týmto výkonom sa tak dajú pohodlne hrať hry a obsluhovať aj viac aplikácií naraz. Mobilnému telefónu Realme 6s zaistí všetku energiu batéria, ktorá má výnimočnú výdrž vďaka nie úplne bežnej kapacite 4300 mAh. Nevyhnutným bodom je rovnako aj konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Displej má obnovovaciu frekvenciu 90 Hz. Mobil Realme má nadstavbu Realme UI.

Rozhodujúce prednosti smartfónu Realme 6s

  • Pre SIM karty má konfiguráciu Dual SIM + pamäťová karta
  • RAM 4 GB a CPU MediaTek Helio G90T
  • Grafický akcelerátor Mali G76 MC4
  • NFC dokáže nahradiť platobnú kartu
  • Hlavný fotoaparát s rozlíšením 48 Mpx
  • Chrbát mobilu má 4 fotoaparáty
  • 30 W rýchleho nabíjania
  • Mobilný telefón Realme má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
  • Volanie cez VoWifi a VoLTE

Displej a fotovýbava mobilného telefónu Realme 6s

displej mobilného telefónu s okrúhlym výrezom vám sprostredkuje Full HD rozlíšenie. Je postavený na technológii IPS s kvalitným podaním farieb a dobrými pozorovacími uhlami. Pokiaľ ide o frekvenciu, dosiahla 90 Hz. Fotovýbavu tvorí v telefóne Realme 6s pokročilý fotoaparát so štyrmi objektívmi, 8Mpx širokouhlý objektív (f/2,3), 2Mpx makro objektív (f/2,4), 2Mpx hĺbkový objektív (f/2,4 ks ) a hlavný 48Mpx objektív (f/1,8). Pri vyhotovovaní videonahrávok je skvelá elektronická stabilizácia. Fotografovanie výrazne zjednoduší presné a efektívne ostrenie fázovým posunom. Samozrejmosťou je užitočná prisvetľovacia dióda. Pre fanúšikov selfie momentiek má telefón predný fotoaparát s rozlíšením 16 Mpx.

Smartfón Realme 6s poteší parádnou výbavou

Mobilný telefón dovoľuje vložiť hneď dve SIM karty, a to bez obsadenia slotu, ktorý je určený na pamäťovú kartu. Zväčšiť úložný priestor nad rámec interného úložiska možno jednoducho prostredníctvom microSD karty. Veľmi praktické je zabudované NFC rozhranie, s ktorým bude platenie ešte jednoduchšie. V parametroch narazíte na značku OTG, to znamená, že k smartfónu nebude problém pripojiť flash disk alebo externý HDD. Automatickou súčasťou je podpora rýchleho pripojenia k internetu a senzory potrebné pre bezproblémový chod všetkých aplikácií.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Realme 6s Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Realme 6s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Realme 6s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Realme 6s. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Realme 6s.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií