Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Realme C30

Zobraziť katalóg
Realme C30
5 5 hodnotení
Mobilný telefón – 6,5" IPS 1600 × 720, operačná pamäť 3 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor Unisoc T612, fotoaparát: 8Mpx (f/2), predná kamera 5Mpx, GPS, LTE, Jack (3,5 mm) a USB micro, rýchle nabíjanie 10W, batéria 5000 mAh, model 2022, Android
Kód:  REAM041ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Realme C30

Mobil Realme C30 spadá medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Umožní vám sledovať udalosti na internete, nahrávať videá a vyhotovovať fotografie. Mobil je osadený 6,5" displejom, čo je ideálne pre tých, ktorí majú radi veľké telefóny. Vnútri možno nájsť priestor, do ktorého sa zmestí dual SIM + pamäťová karta. Všetky operácie a funkcie ovláda 8-jadrový procesor Unisoc T612. Operačná pamäť má veľkosť 3 GB. Potrebnú energiu poskytuje batéria, ktorá má kapacitu 5000 mAh. Vaše sympatie si istotne získa jeho konektorová výbava Jack (3,5 mm) a USB micro. Mobil Realme bol prezentovaný v roku 2022.

Kľúčové prednosti mobilu Realme C30

  • Inteligentný mobil Realme je opatrený 6,5" displejom
  • O hladký chod systému dbá 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť dosahuje veľkosť 3 GB
  • Potrebnú energiu poskytuje batéria, ktorá má kapacitu 5000 mAh
  • Získa si vás konektorová výbava Jack (3,5 mm) a USB micro
  • Hlavný zadný fotoaparát disponuje rozlíšením 8 Mpx
  • Mobilný telefón disponuje 6,5" IPS displejom
  • Priaznivci rýchlych scén privítajú 60Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • Základné funkcie sú pod kontrolou operačného systému Android 11 s nadstavbou Realme UI
  • Vnútornú pamäť možno rozšíriť pamäťovou kartou typu MicroSD s veľkosťou 1000 GB
  • Mobil má slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby
  • Energiu dodáva vstavaná batéria s kapacitou 5000 mAh

Na displej mobilu Realme je radosť pozerať sa

Každý okamih strávený s mobilom Realme bude nezabudnuteľný, pretože svojím 6,5" IPS displejom a HD 1600 × 720 rozlíšením servíruje obsah v skvelej kvalite.

Vyhotovujte fotografie na každom kroku

Do výbavy na fotenie v mobile patrí zadný fotoaparát. Telefón Realme je opatrený 8Mpx zadným fotoaparátom. Širokouhlý fotoaparát sa vyznačuje krátkou ohniskovou vzdialenosťou na zachytenie širokého uhla záberu. Používa sa na zachytenie širokých pohľadov a panorám, kde je kľúčové zaznamenať čo najväčšie vizuálne pole. S mobilom Realme budete natáčať videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Prisvetľovacia dióda zvyšuje kvalitu fotografií alebo videí za horších svetelných podmienok.

Batéria mobilu vás nesklame

Mobilu Realme poskytuje energiu vstavaná batéria s kapacitou 5000 mAh, ktorá bez problémov zvládne dvoj- aj viacdňovú záťaž. Je charakteristický rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 10 W. Na napájanie slúži nabíjací port micro USB.

Mobil Realme vám ponúkne konzistentný výkon

Elementárne funkcie a operácie mobilu Realme vykonáva operačný systém Android vo verzii Android 11 s nadstavbou Realme UI. Android sa vyznačuje svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Čerešničkou na torte sú pridané mobilné služby Google Mobile Services, ktoré zaisťujú prístup k fotografiám, videám, hudbe alebo napríklad mapám. Operačná pamäť telefónu má veľkosť 3 GB, s čím budú spokojní menej nároční používatelia. Ak vám pamäť mobilného telefónu napriek tomu príde nedostatočná, môžete ju rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou 1000 GB.

Telefón Realme umožňuje viac možností komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi obstará WiFi, Bluetooth a GPS. Vďaka WiFi na svojom telefóne môžete ľahko využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez nutnosti používať mobilné dáta. Vďaka technológii Bluetooth môžete ľahko prepojiť svoj telefón s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, to vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát aj bez použitia kábla. GPS (Global Positioning System) využíva satelity na stanovenie polohy zariadenia na zemskom povrchu. Vďaka tejto technológii má mobilný telefón schopnosť získavať presnú geografickú polohu, čo sa následne využíva v mnohých aplikáciách, ako je napríklad navigácia, mapovanie, zaznamenanie trás a veľa ďalších.

Komunikujte a bavte sa bez hraníc

Do telefónu môže byť umiestnená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. K prehliadaniu obsahu na internete, odosielaniu a prijímaniu e-mailov, multimediálnemu obsahu a aplikáciám vám otvoria dvere rýchle LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, sledovanie obsahu zo streamovacích platforiem či spojenie s ostatnými cez videohovory maximálne svižné a bez akýchkoľvek zaseknutí. Hudbu zo slúchadiel si môžete užívať vďaka 3,5 mm Jack konektoru.

Na mobile oceníte šikovné funkcie

Užite si každý deň na maximum s mobilom Realme. Telefón sa odomkne, len čo sa naň pozriete, a to vďaka biometrickému rozpoznávaniu tváre. S ostatnými môžete zdieľať bohatší obsah než len textové správy, a to pomocou MMS. Senzor priblíženia rozpozná, keď je telefón blízko pri tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby sa zabránilo náhodnému dotyku.

Konektory mobilu:

jack (3,5 mm) a USB micro

Senzory:

pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom)

Rozmery telefónu:

164,1 × 75,6 × 8,5 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

182 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Realme C30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Realme C30. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Realme C30.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií