Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Samsung Galaxy AI

Realme X50 PRO

Zobraziť katalóg
Realme X50 PRO
5 1 hodnotení
Mobilný telefón 6.44" AMOLED 2400 × 1080, 90Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 865 8-jadrový, RAM 12 GB, zadný fotoaparát s optickým zoomom 64 Mpx (f/1.8)+12 Mpx (f/2.5)+8 Mpx (f/2.3)+2 Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 32 Mpx+8 Mpx, elektronická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, čítačka odtlačkov prstov na displeji, single SIM, neblokovaný, rýchle nabíjanie 65W, batéria 4200 mAh, Android 10
Kód:  REAM008ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Realme X50 PRO

Realme X50 PRO môžeme klasifikovať ako smartfón. Zásluhou jeho funkcií budete môcť vyjadrovať svoj názor na sociálnych sieťach, vyhotovovať nezabudnuteľné fotky aj videá štyrmi snímačmi alebo sa zabávať hraním mobilných hier. RAM dosahuje veľkosť 12 GB. Tento veľkorysý výkon je vhodný aj pre virtuálnu realitu a 3D hry. Smartfónu Realme X50 PRO dodá potrebnú energiu batéria, ktorá má výnimočnú výdrž vďaka nie úplne bežnej kapacite 4200 mAh. Samozrejmosťou je tiež konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Môžete sa tešiť na obnovovaciu frekvenciu displeja 90 Hz. Zdĺhavé načítavanie internetu už nebude váš problém, pretože tento model podporuje 5G. Mobilný telefón Realme má nadstavbu Realme UI.

Zásadné vlastnosti smartfónu Realme X50 PRO

  • RAM 12 GB a CPU Qualcomm Snapdragon 865
  • Grafický akcelerátor Adreno 650
  • NFC rozhranie zastúpi napríklad platobnú kartu
  • Zadný fotoaparát s rozlíšením 64 Mpx
  • Na chrbte mobilného telefónu nájdete 4 fotoaparáty
  • Duálny fotoaparát na vyšperkované selfie
  • Čítačka odtlačkov prstov priamo v displeji mobilu
  • 65 W rýchleho nabíjania
  • Mobilný telefón Realme má slot pre SIM kartu typu Nano SIM

Obrazovka a fotovýbava mobilného telefónu Realme X50 PRO

displej mobilného telefónu s okrúhlym výrezom získal Full HD rozlíšenie. Je postavený na technológii AMOLED so špičkovou kvalitou obrazu a nižšou spotrebou batérie. Pokiaľ vám ide aj o jeho frekvenciu, dostala sa na 90 Hz. Vybavenie pre fotky a videá tvorí v smartfóne Realme X50 PRO pokročilý fotoaparát so štyrmi objektívmi, 12Mpx teleobjektív (f/2,5), 8Mpx širokouhlý objektív (f/2,3), 2Mpx hĺbkový objektív (f/2,4 ks ) a hlavný 64Mpx objektív (f/1,8). Pri natáčaní videí bude zárukou kvalitného výsledku tiež elektronická stabilizácia. Fotografovanie výrazne zjednoduší absolútne presné ostrenie fázovým posunom. Samozrejmou súčasťou je užitočná dióda na prisvietenie. Pre nadšencov fotografovania selfies má telefón duálny predný fotoaparát s rozlíšením 32 Mpx.

Smartfón Realme X50 PRO zaujme parádnou výbavou

O zabezpečenie smartfónu Realme X50 PRO sa stará čítačka odtlačkov prstov sofistikovane skrytá v displeji. Veľmi žiadané a vítané je NFC rozhranie, ktoré umožní napríklad rýchlo a pohodlne platiť. V parametroch nájdete značku OTG, to znamená, že k mobilnému telefónu môžete pripojiť flash disk alebo externý HDD. Samozrejmosťou je podpora na rýchle pripojenie k sieti a snímače nevyhnutné pre plnohodnotnú funkčnosť všetkých aplikácií.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Realme X50 PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Realme X50 PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Realme X50 PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Realme X50 PRO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Realme X50 PRO.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií