Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Naše pobočky sú otvorené.

Využite bezpečné nakupovanie z pohodlia domova a skúste jeden z našich 120 AlzaBoxov.

Alebo si tovar nechajte doručiť rovno domov.

Vánoce HP Domáca pohoda pekne v teplučku

Recenzie AKASA ESATA-E18-BKV2 1,8 m

Zobraziť katalóg
AKASA ESATA-E18-BKV2 1,8 m - Dátový kábel

Recenzie AKASA ESATA-E18-BKV2 1,8 m

Zaujímajú vás názory a recenzie na AKASA ESATA-E18-BKV2 1,8 m? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 35 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s AKASA ESATA-E18-BKV2 1,8 m. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na AKASA ESATA-E18-BKV2 1,8 m aj vy.
7,99 € 7,60 €
Na objednávku do 4 pracovných dní

Používateľské recenzie

Martin, Velké Opatovice 29.3.2018
na rozdíl od většiny velmi tuhých eSATA kabelů je tento poměrně pružný kulatý profil je mnohem méně náchylný ke kroucení než ploché kabely kabel má vnější vrstvu z průhledného plastu - dobře se čistí, dobře se s ním pracuje délka cena
Firma, Praha 9 18.3.2015
Funkční kabel.
Roman, Praha 5 - Zličín 31.1.2015
Plně funkční Odolný Rychlý
Daniel, Plzeň 25.4.2013
Splňuje co má Tloušťka kabelu snižuje flexibilitu
Zdeněk, Praha 41 31.1.2013
Perfektní kabel Poněkud tuhý, ale to jsou všechny esata kabely
Zákazník 22.12.2013
Optimální k propojení externího disku u PC stanice, resp. všude tam, kde kabel zůstává zapojený bez manipulace. K mobilnímu připojení např. k noťasu je problematická tuhost kabelu - má se tendenci kroutit do původně smotaného tvaru a občas konektor povylézá ze zdířky. Při správném zapojení ale funguje perfektně.
Rychlý přenos dat, dobré stínění, funguje perfektně. Těžko ohebný, trochu je problém s udržením správně zapojeného konektoru, když se s kabelem pohne.
Firma, Praha 9 7.8.2016
funguje
Martin, Brandýs nad Labem 28.4.2013
Kvalitní zpracování. Vzhledem k tuhosti a váze kabelu konektor nedrží spolehlivě zasunut.
Zákazník 13.4.2014
nespolupracuje s externím 3,5" diskem WD My Book a ntb Toshiba Satellite Pro. Originál krátký kabel k disku funguje, ale při zapojení s tímto kabelem počítač disk nevidí.
cena je mi k ničemu
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi