AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie ASUS STRIX Z270G GAMING

Zobraziť katalóg
ASUS STRIX Z270G GAMING - Základná doska

Recenzie ASUS STRIX Z270G GAMING

Zaujímajú vás názory a recenzie na ASUS STRIX Z270G GAMING? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s ASUS STRIX Z270G GAMING. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na ASUS STRIX Z270G GAMING aj vy.

Používateľské recenzie

Peter, Chorvátsky Grobflag
Hodnotené 3. 1. 2018, variant ASUS STRIX Z270G GAMING
Overený nákup
Kvalitná doska , bohatá výbava. Pre mňa dosť dôležitý rozmer mATX.
nepodporuje i3, i5, i7 8000 radu nových procesorov.
0 ×Nahlásiť
Jaroslavflag
Hodnotené 16. 1. 2017, variant ASUS STRIX Z270G GAMING
Overený nákup
Krásna doska ktorá obsahuje až dva pcie m.2 sloty pre ssd disky a možnosť ich spojenia do Raid 0. Osvetlenie dosky sa dá synchronizovať s GPU kartami radu Strix. Ku doske viete pripojiť až dva RGB led pásy. Mne sa tam podarilo pripojiť bežný RGB z obchodu ktorý mi ostal nevyužitý po odstrihnutí. Doska má dostatok USB prtov, vlastnú wi-fi anténu aj bluethooth. ;) Na počudovanie je doska aj po pretaktovaní cpu v zaťaží o dosť chladnejšia ako staršie modely. Skrinka pc a ostatné komponenty sa tak moc neohrievajú. Ku doske teraz dostanete od Asudu ako kompenzáciu za vyššiu cenu produktu slúchadlá Asus zadarmo plus v balení 20% poukaz na zľavu dizajnovo upravených napájacích káblov. Kto chce malé nadupané pc tak táto doska ho určite nesklame. Ako poslednú no dosť dôležitú vec by som ešte odporučil, doplatiť si u Alzy poistenie produktu - Okamžitá výmena - nakoľko nikdy neviete čo sa vám môže prihodiť počas dvoch rokov pri používaní alebo inštalácii produktu -ov. A to nie len pri tomto konkrétnom ale u ktoréhokoľvek. Toto vám nikde inde neponúknu !!!
Zatiaľ žiadne.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií