AD elektro Star Wars

Recenzie Beats Studio 2.0 by Dr. Dre biela

Zobraziť katalóg
Beats Studio 2.0 by Dr. Dre biela - Bezdrôtové slúchadlá

Recenzie Beats Studio 2.0 by Dr. Dre biela

Zaujímajú vás názory a recenzie na Beats Studio 2.0 by Dr. Dre biela? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 10 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Beats Studio 2.0 by Dr. Dre biela. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Beats Studio 2.0 by Dr. Dre biela aj vy.

Používateľské recenzie

Zdeněk, Plzeňflag
Hodnotené 9. 8. 2016, variant Beats Studio 2.0 by Dr. Dre biela
Overený nákup
Perfektni vzhled a zvuk
rozlepil se mi kozeny potah nausniku a zaroven se prodrel(malo pouzivane :-(). Oprava? Ano - vymena sluchatek za nova. Po zaruce cena opravy cca. 4000 kc
0 ×Nahlásiť
Lenka, Mostflag
Hodnotené 12. 2. 2015, variant Beats Studio 2.0 by Dr. Dre biela
Overený nákup
Měl jsem Beats Studio 1, ale když jsem slyšel hrát dvojky tak jsem prostě neodolal. Kvalita zvuku i zpracování se posunula o velký kus dál. Sluchátka vypadají hodně stylově i to je jeden z důvodů pro tenhle model. Jako bonus je v balení hromada příslušenství a samolepka s "b" jako to bývá u produktů Apple.
Cena je kvůli značce trošku výše.
0 ×Nahlásiť
Zákazník, Prahaflag
Hodnotené 8. 4. 2014, variant Beats Studio 2.0 by Dr. Dre biela
Overený nákup
dokonalé
žadne
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií