PET PET

Recenzie CASIO SA 47

Zobraziť katalóg
CASIO SA 47 - Klávesy

Recenzie CASIO SA 47

Zaujímajú vás názory a recenzie na CASIO SA 47? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 9 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s CASIO SA 47. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na CASIO SA 47 aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 23. 6. 2022, variant CASIO SA 47
Overený nákup
Klavír sme používali asi 10 min, potom tlačidlo ovládania hlasitosti prestalo fungovať. A to je pri detských klávesoch dosť dôležité... V pomere k cene je to veľmi "lacno" pôsobiaci materiál. Ako dieťa som mala casio klavesy, ktore vydrzali 15 rokov, cize takuto zmenu kvality sme necakali.
Príjemný klavír pre deti.
Tlačidlo hlasitosti prestalo fungovať, klávesy sme vrátili a už 3 mesiace čakáme na naskladnenie nového kusu, stále sú nedostupné.
Trošku nekvalitný materiál v pomere k cene.
Adaptér sme museli kúpiť zvlášť a ten nám zostal bez klavíra...
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií