P&G boost Effaclar

Recenzie CellularLine EASY DRIVE Black

Zobraziť katalóg
CellularLine EASY DRIVE Black - Handsfree

Recenzie CellularLine EASY DRIVE Black

Zaujímajú vás názory a recenzie na CellularLine EASY DRIVE Black? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s CellularLine EASY DRIVE Black. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na CellularLine EASY DRIVE Black aj vy.

Používateľské recenzie

Peter, Bratislavaflag
Hodnotené 12. 7. 2017, variant CellularLine EASY DRIVE Black
Overený nákup
rýchle nadviazanie spojenia pri zapnutí ako aj po prebudení z pohotovostného režimu
kvalitný prenos zvuku pri hovore
bezproblémové spárovanie s telefónom
príjemne dlhá výdrž na jedno nabitie (počas jedného mesiaca používania bez potreby dobitia ... záleží samozrejme na počte a dĺžke hovorov)
podarený dizajn
len jedno negatívum, ale o to zásadnejšie ... má len jedno tlačidlo pre prijatie/zamietnutie hovoru, ktoré má tak trochu svoju hlavu a často nesprávne vyhodnotí pokyn. V teplom a vlhkejšom prostredí (aspoň mi to tak pripadalo) končila moja snaha o prijatie hovoru vo väčšine prípadov jeho zamietnutím. Možno chyba tohto kusu, ktorý sa vlastne ani nedal považovať za handsfree. Vrátil som a poobzerám sa po niečom s dvomi poctivými HW tlačidlami na prijatie a zamietnutie hovoru.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií