Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept LA8990ss

Zobraziť katalóg
Concept LA8990ss + 5 rokov záruka na invertorový kompresor
Doručenie na
predajňu zadarmo
Americká chladnička – štvordverová, energetická trieda E, objem chladničky 441 l, objem mrazničky 195 l, 3 police, 6 priehradiek v mrazničke, total No Frost, displej, nulová zóna, LED osvetlenie, indikácia otvorených dverí chladničky, super chladenie, ventilácia, metal Cooling, rozmery 193,5 × 90,5 × 77,5 cm (V׊×H)
1 829 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CONCHL007 Produktové číslo:  LA8990ss Informačný list Stránky výrobcu
Concept LA8990ss 1 829 € Momentálne nedostupné

Concept LA8990ss

 Voľne stojaca kombinovaná chladnička s mrazničkou série Sinfonia LA8990ss 


Total NO FROST

Variabilná zóna

Plazmový sterilizátor


Total NO FROST

Americká chladnička CONCEPT LA8990ss je vybavená funkciou Total NO FROST, ktorá bráni tvorbe námrazy v mraziacej aj chladiacej časti. Chladnička disponuje tromi okruhmi, ktoré na sebe nie sú závislé. Výhodou tohto usporiadania je, že nedochádza k miešaniu pachov medzi rôznymi priestormi chladničky a zároveň dochádza k menšiemu ovplyvňovaniu teplôt.

 Plazmový sterilizátor 

 Ďalšou novinkou americkej chladničky Concept je plazmový sterilizátor, ktorý uvoľňuje ionizovaný plyn skladajúci sa z iónov, elektrónov a ozónu. Takto vygenerovaná plazma účinne chráni potraviny pred baktériami a vďaka tomu vydržia dlhšie čerstvé. Plazma sa dostane do všetkých kútov tejto chladničky a bude ochraňovať vaše dobrôtky. 

Metal cooling

Špeciálny metalický materiál, ktorý tvorí zadnú stenu chladničky, je schopný pojať viac chladu ako bežné plasty. Americká chladnička Concept tak dokáže dochladiť nastavenú teplotu oveľa rýchlejšie, než je to pri bežných chladničkách.

Variabilná zóna 

Veľmi praktickou funkciou chladničky LA8990ss je variabilná zóna, ktorá ponúka hneď tri možné využitia chladnička, mraznička alebo nulová zóna. Teplotu vo variabilnej zóne môžete  nastaviť v rozmedzí -18 až + 7 °C. Celkový objem tohto priestoru je solídnych 92 l. 

Priestor pre poriadne nákupy

Chladnička LA8990ss disponuje ohromným objemom v celkovej hodnote 636 l a tým uspokojí potreby aj početnej rodiny. Hravo tak do nej umiestnite veľký nákup. K chladničke patrí aj manuálny výrobník ľadu alebo dvojúrovňová polica, ktorá sa nachádza v mraziacom priestore.

Invertorový kompresor

Americká chladnička Concept LA8990ss disponuje inteligentným invertorovým kompresorom, ktorý šetrí energiu, a to vďaka šikovnému prispôsobeniu otáčok podľa potreby. Invertorový kompresor je tiež oveľa tichší, pretože nespína na najvyšší výkon, ako to je pri klasických kompresoroch.

Centrifúgový ventilátor 

Ventilátor má špeciálne uspôsobené lopatky, ktoré distribuujú vzduch v chladničke na strany, oproti štandardnému ventilátoru. Chladnička vďaka tomu dosahuje ešte nižšiu hlučnosť. 

Osvetlenie LED

Veľké LEDkové osvetlenie umožní úplný prehľad nad potravinami v chladničke a zároveň má pozitívny vplyv nielen na potraviny v chladničke, keďže negeneruje teplo, ale uľaví aj vašim očiam a zároveň je veľmi šetrné k potravinám vo vnútri. Za zmienku určite stojí aj fakt, že LEDkové osvetlenie je podstatne šetrnejšie k vašej peňaženke. 

Perfektné rozmery 

Vďaka svojim univerzálnym rozmerom môžete americkú chladničku Concept LA8990ss použiť ako voľne stojacu alebo ju osadiť do kuchynskej linky. Voľba už je len na vás, chladnička bude doma kdekoľvek.

Technické parametre:

  • Emisie hluku šíreného vzduchom: D
  • Dotykové ovládanie
  • Alarm otvorených dverí
  • Antikorový povrch
  • Ročná spotreba energie: 339 kWh/annum
  • Displej – biely
  • Akumulačná doba mrazničky: 16 hod
  • Mraziaca kapacita: 15 kg/deň

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Klimatická trieda
SN, N, ST, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
193,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
193,5 cm Hotovo!
Šírka
90,5 cm Hotovo!
Hĺbka
77,5 cm Hotovo!

Energetické parametre chladničky/mrazničky 2021

Energetická trieda
E Hotovo!
Ročná spotreba energie
339 kWh/annum Hotovo!
Objem (chladený priestor)
441 l Hotovo!
Objem (priestor na mrazené potraviny)
195 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
D Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Hotovo!
Počet políc chladničky
Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
15 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
133 kg Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky chladničky energetickej triedy E
» Všetky široké chladničky nad 60 cm
» Všetky americké štvordverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, je tato lednice vystavena u Vás v showroomu v Holešovicích? děkuji ND

Dobrý den, mohu se zeptat co je tohle za slevové tornádo? Tuhle lednici mám uloženou už měsíc a nejprve stála 30 000 Kč po 14-ti dnech 35 000 Kč a dneska je cena 40 000 Kč a je tam pomlčka slevové tornádo? Můžete mi prosím vysvětlit, jak tohle funguje? Děkuji mockrát.

Dobrý den, mohu se zeptat, zda ma něco společného firma Concept a Teka? Našla jsem totožnou lednici, jen pod názvem Teka. Děkuji

Je mi 59 let. Jsem vdaná a žijí s manželem. Mohla bych dostat lednici na splátky?

Diskusia a poradňa k Concept LA8990ss
Príslušenstvo pre Concept LA8990ss Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT LA8990ss SINFONIA.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií