AD květen univerzal Effaclar

Recenzie Electrolux EUO93DB

Zobraziť katalóg
Electrolux EUO93DB - Vreckový vysávač

Recenzie Electrolux EUO93DB

Zaujímajú vás názory a recenzie na Electrolux EUO93DB? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 16 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Electrolux EUO93DB. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Electrolux EUO93DB aj vy.

Používateľské recenzie

David, Přibyslavflag
Hodnotené 10. 7. 2020, variant Electrolux EUO93DB
Overený nákup
výkon
tichý
sáčky 5l
dlouhý dosah
hubice skáče po podlaze,použita ze starého a vše ok
větší a těžší
0 ×Nahlásiť
Michal, Trenčín 8flag
Hodnotené 7. 3. 2018, variant Electrolux EUO93DB
Overený nákup
toto je nas stvrty vysavac na s-bag vrecka, 2x AEG, 1x Philips a teraz tento. Philips sme kupili jeden z poslednych modelov "starych" motorov s vysokym prikonom, bol to jeden z najvyssich modelov PerformerPro, a aj napriek prikonu 1800W bol velmi tichy a mal saci vykon na urovni okolo 500W. Tento vysavac je vsak niekde uplne inde. Na najnizsom vykone dviha koberce , trha linoleum, v podstate skoro stale musim mat otvoreny na milimeter otvor na rukovati hadice.
vypinacie tlacidlo je sice mozno mensie, ako by mohlo byt, ale je to plne elektronicke tlacidlo s makkym chodom, nie je pod nim fyzicky vypinac takze sa ho staci naozaj len jemne dotknut, ale zato ma vysoky chod, takze treba ho zatlacit hlbsie a nestava sa, ze sa nahodne zapne/vypne ked don clovek letmo suchne pri vysavani
kvalitne pogumovanie po celom tele vysavaca, vratane koliesok a madla, nie ako na nizsich radach, kde je tenky pasik/naraznik okolo stredu a to je vsetko
kvalitne kolieska
hoci kabel nie je dlhsi ako na starom Philipse, hadica je dlhsia a o 1 meter vacsi akcny radius citit
kabel je plochy a pomerne tenky, lahsie sa vytahuje a lahko sa navija
trubica je pripojena horizontalne, nie vertikalne na vrchu vysavaca, co tiez predlzuje dosah, ale hlavne pri prudkych pohyboch sa vysavac neprekacuje do strany.
teleskopica trubica ma jemny a presny chod pri nastavovani, prislusenstvo sa ukotvuje tlacidlom
jedno vrecko bolo uz vlozene, druhe bolo prilozene extra, da sa rozbalit z krabice a hned vysavat.
ucinnost A na podlahy aj koberce, je to citit.
chybajuce madlo navrchu
tvar trubice je elipsovity, nie okruhly, trubica je sice kvalitne a masivna, ale je aj trosku tazsia
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií