AD homeoffice PET

Recenzie GUNNAR Office Collection Haus, ónyx

Zobraziť katalóg
GUNNAR Office Collection Haus, ónyx - Okuliare

Recenzie GUNNAR Office Collection Haus, ónyx

Zaujímajú vás názory a recenzie na GUNNAR Office Collection Haus, ónyx? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s GUNNAR Office Collection Haus, ónyx. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na GUNNAR Office Collection Haus, ónyx aj vy.

Používateľské recenzie

Milan, Lovceflag
Hodnotené 13. 7. 2014, variant GUNNAR Office Collection Haus, ónyx
Overený nákup
praca s PC denne viac ako 12hod. / unava oci / boles hlavy - teraz uz nie som taky unavany, samozrejme je to iba docasne a nic nenahradi oddych pre oci ani okuliare
0 ×Nahlásiť
Filip, Malé Uherceflag
Hodnotené 13. 11. 2013, variant GUNNAR Office Collection Haus, ónyx
Overený nákup
Nedokážem si vynachváliť tieto okuliare. Pracujem pri počítači a doma som tiež pri počítači. Priemerne tak pri PC trávim zhruba 12 hodín denne, často krát aj viac ako 15 hodín. Odkedy som si kúpil nový monitor, tak ma začali veľmi bolievať oči a hlava. Išiel som kvôli tomu aj ku očnému lekárovi, ale žiaľ, ten mi nenašiel žiadne závady. Keďže som už nemal inú možnosť, kúpil som si tieto okuliare. Bol som skeptický, ale naozaj som spravil dobre. Odkedy nosím tieto okuliare, tak ma už NIKDY neboleli oči ani hlava. Vzhľadom na to, že sa prácou pri PC živím mi priniesli tieto okuliare mnohonásobne vyššiu hodnotu, ako bola ich cena. Jednoznačne odporúčam.
Žiadne
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií