P&G boost Effaclar

Recenzie JOBY 3-Way Camera Strap

Zobraziť katalóg
JOBY 3-Way Camera Strap - Popruh na fotoaparát

Recenzie JOBY 3-Way Camera Strap

Zaujímajú vás názory a recenzie na JOBY 3-Way Camera Strap? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s JOBY 3-Way Camera Strap. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na JOBY 3-Way Camera Strap aj vy.

Používateľské recenzie

Michal, Ústí n.L.flag
Hodnotené 11. 7. 2019, variant JOBY 3-Way Camera Strap
Overený nákup
kvalitní zpracování
šňůrka vypadá chatrně, bojím se na ní pověsit drahou zrcadlovku..
0 ×Nahlásiť
Michal, Trenčín 8flag
Hodnotené 31. 8. 2015, variant JOBY 3-Way Camera Strap
Overený nákup
mal som obavy co to bude za dalsi nepouzitelny "zlepsovak", ale je to super. Ukotvenie so "stativovym" zavitom je samozrejme z plastu, ale dostatocne pevne. Lanko je tenke ale pevne, skusal som pomerne silno "trhnut", a vydrzalo, co bol omnoho vacsi tah a odstrediva sila ako keby na tom bol zaveseny fotak a spravi sa prudky pohyb, ale v tom "navijaku" to predsa len nie je pevne ako zo zeleza. Asi by som sa bal dat na to DSLR, mozno ak nejaku najmensiu plastovu s kratkym plastovym kitovym objektivom, alebo mirrorless s kratkym objektivom, viac ako 1kg by som na to asi nevesal, ale podla mna na to to ani nebolo stavane. Na kompakt idealne. Akurat neviem ci je to aj na rameno, mozno pre deti, alebo ludi do 160cm subtilnej postavy. Okolo krku mam fotak niekde priblizne v strede hrudnika, cize na fotenie cez hladacik idealne, ale na kompaktoch bez hladacika resp pri foteni "cez displej" to moze byt uz kratke. Lenze to mne nevadi, pretoze pri foteni mam vzdy popruh okolo zapastia, nie krku. No a na rameno si to dat nemozem, je to proste kratke na to aby to bolo pohodlne zavesene. Ale ti, ktorym jest nechuti, nebudu mat problem.
Ked sa lanko pretrhne alebo prereze moze sa to cele zahodit
mohlo byt aspon o 10 cm dlhsie po obvode.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií