AD květen univerzal P&G boost

Recenzie KRK KNS 8400

Zobraziť katalóg
KRK KNS 8400 - Slúchadlá

Recenzie KRK KNS 8400

Zaujímajú vás názory a recenzie na KRK KNS 8400? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s KRK KNS 8400. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na KRK KNS 8400 aj vy.

Používateľské recenzie

Martin, Žilinaflag
Hodnotené 22. 2. 2015, variant KRK KNS 8400
Prvorodené slúchadlá KRK nerobia hanbu. Používam ich jednak pri hre na moje stage piáno (Kawai mp11), ale aj pre bežný domáci posluch. Vybudí ich čokoľvek, aj lacné mp3 prehrávače. Sú veľmi pohodlné, dostatočne veľké a solídne spracované. Výborne tlmia okolitý hluk. Majú dobre vyrovnané stredné pásmo a výšky, tam ponúkajú celkom detailný neutrálny prednes. Jemné výšky neunavujú uši. Horšie je to však už s basmi. Tie sú dunivé a prestrelené. Pri bežnom posluchu hudby sa to dá ešte ako-tak prekusnúť, ale pri monitoringu sa bez ekvalizéra nezaobídete. Subbasové pásmo zhruba od 20 do 50hz a basové od 90 do 240hz je nutné stlmiť o pár decibelov, inak je výsledkom spodného registra nedetailný dunivý hluk. Dodávaný kábel má šróbovateľnú redukciu na 6,3mm jack, ale slúchadlový koniec má proprietárne "uzamykanie", takže pri výmene budete pravdepodobne nútení kúpiť originálne príslušenstvo. V danej cene však ide asi o najlepšie uzatvorené slúchadlá.
pohodlné
dobré tlmenie okolia
vyrovnané neutrálne stredy a výšky
šróbovateľná násada na 6,3mm
cena
dunivé, prestrelené basy
0 ×Nahlásiť
Jakub, Adamovflag
Hodnotené 10. 8. 2014, variant KRK KNS 8400
Overený nákup
Naprosto super, doporučil mi je kamarád (profesionální muzikant)
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií