Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal P&G boost

Recenzie La Proromance RedHeat Hanger 2 000 W

Zobraziť katalóg
La Proromance RedHeat Hanger 2 000 W - Infražiarič

Recenzie La Proromance RedHeat Hanger 2 000 W

Zaujímajú vás názory a recenzie na La Proromance RedHeat Hanger 2 000 W? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s La Proromance RedHeat Hanger 2 000 W. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na La Proromance RedHeat Hanger 2 000 W aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 19. 9. 2023, variant La Proromance RedHeat Hanger 2 000 W
Overený nákup
Pre kúpu som sa rozhodol do uzatvorenej pergoly. Som spokojný výkon je dostačujúci, dokonca by potešila aj možnosť regulácie. Čo sok bol prekvapený ako silno svieti a teda nie je potrebné pri posedení dodatočne svietiť. Čo som mal predošlý ohrievač ten svietil dosť na oranžovo. Ale tento ma príjemnejšie jasnejšie svetlo. Zapojenie je úplne jednoduché. A zavesenie tiež. Diaľkový ovládač je fajn vec ale ocenil by som aj nejaký časovač.
Dobrý rozsah
Príjemne teplo
Vyžaruje dosť svetla, nie je potrebné svietit
Pekný dizajn
Dobre spracovanie
Diaľkové len zapni vypni
Celkom by ma potešili aspoň dva stupne regulácie
Nemá časovač vypnutia napríklad automaticky po 2h
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií