AD elektro AD elektro

Recenzie Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, Lavender and Lemonade – US INTL

Zobraziť katalóg
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, Lavender and Lemonade – US INTL - Klávesnica

Recenzie Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, Lavender and Lemonade – US INTL

Zaujímajú vás názory a recenzie na Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, Lavender and Lemonade – US INTL? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, Lavender and Lemonade – US INTL. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, Lavender and Lemonade – US INTL aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 3. 2. 2023, variant Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, Lavender and Lemonade – US INTL
Overený nákup
Klávesnica je super, píše sa na nej veľmi pohodlne, je tichá a pripojenie je bezproblémové. Používam ju k Ipadu a nenašla som žiadny problém. Klávesnica je anglická (nechcem ani vedieť čo by stála verzia so slovenskými znakmi). Osobne mi to neprekáža, som zvyknutá písať na klávesnici bez sledovania klávesov a rozložnie klávesov na bežnej klávesnici alebo na notebooku je rovnaké. Klávesnica má svoju váhu, nie je to nič strašné, ale nečakajte, že bude ľahučká. Jediné s čím mám problém je chybne uvedený popis / názov produktu a zavádzajúce obrázky klávesnice. Podľa názvu, presnejšie sekcie “US INTL” som očakávala, že klávesnica bude presne taká, ako je popísaná aj na samotnom webe logitechu a na všetkých weboch, kde je uvedená US klávesnica - jednoriadkový enter, dlhý ľavý shift - obrázok č. 2. Klávesnica je však európska, resp anglická - má dvojriadkový enter a ľavý shift je maličký. Pre niekoho je to maličkosť, avšak ja som kupovala klávesnicu práve pre US rozloženie, ktoré mi nebolo dodané. To však nie je problém ani chyba klávesnice, ale samotnej alzy.
Tichá, rýchla
Bezproblémové pripojenie na Ipad
Bezproblémové pripojenie na andorid zariadenia, Smart TV či PS5
Nesprávne uvedené údaje klávesnice - nejde o US INTL rozloženie, ide o UK rozloženie
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií